Ik ga op vakantie en neem mee…

by Redactie

De zomervakanties komen er weer aan en dat betekent voor vele, zon, zee, stand en veel geld uitgeven. Als je dat slim doet, hou je meer over voor leuke zaken en geniet je elke dag optimaal. Een goede voorbereiding is daarom enorm belangrijk en deze tips helpen, om je vakantie een top vakantie te maken.

Geld is duur

In het buitenland en dan vooral buiten de europa is geld wisselen duur. Want ergens gaat er wel iemand extra kosten maken. Als het niet in de pinautomaat is dan is het je bank wel. Belangrijk is dat je van tevoren weet wat de actuele wisselkoersen zijn. Dan kun je namelijk uitrekenen waar je het beste geld kan wisselen. Mocht je euros meenemen en ter plekken willen inwisselen voor de locale valuta. Kijk hier om wisselkoersen te berekenen. Het goedkoopst is het vaak om te betalen met creditcard of pin in een winkel. In dat geval worden in de meeste gevallen de actuele wisselkoersen toegepast zonder extra kosten.

Voor de dames

De zon is goed voor je en helpt je met het aanmaken van Vitamine D, maar doe dit wel veilig door voldoende zonnebrand te gebruiken, met een hoge factor. Het nadeel is alleen dat je huid en vooral in je gezicht heel snel uitdroogt een tip is dan ook om naast aftersun en zonnebrand ook hydraterende gezichtsmaskers mee te nemen? Die kun je in de avond voor het slapen gaan op doen en in 20 minuten voelt je gezicht fris en klaar voor de volgende dag. Vergeet deze dus niet in je koffer te stoppen.

Lees ook:  Augmented Reality meets Rembrandt

Op vakantie Netflixen

Op vakantie heb je natuurlijk heel veel meer leuke dingen te doen dan series kijken, maar toch kan het soms handig zijn om in de rustige avond even een filmpje op te zetten. Binnen europa kun je sinds kort gewoon Netflix kijken op je account dat je in Nederland gebruikt. Het enige wat je dus mee moet nemen is je tablet of laptop. Want de TV faciliteiten in een ander land kunnen wel eens tegenvallen of allemaal in een andere taal zijn.

Foto header via iStock, credits: champlifezy@gmail.com

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy