Het trouwpak voor de man anno 2018, trends & tips - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het trouwpak voor de man anno 2018, trends & tips

Bekijk je trouwfoto’s van je vader of opa, dan is de kans groot dat ze een standaard donker kostuum hebben. Heel traditioneel én volgens de ‘etiquette’. Iets wat natuurlijk ook past bij een bruiloft, een super traditionele happening. Tegenwoordig mag het gelukkig allemaal wat losser, minder volgens de richtlijnen. Ben je anno nu op zoek naar een trouwpak als man, dan hoef je eigenlijk ook niet per se meer naar een trouwkledingwinkel. Wat de trends zijn op het gebied van trouwkleding voor mannen? Wij signaleerden de volgende rages:

1) Vintage it is

Dit soort pakken past helemaal in de populaire bohemian/festival trouwstijl. Zacht grijze en aarde tinten hebben de boventoon en qua stofmateriaal kan je denken aan tweed en zelfs linnen. Een jasje hoeft niet per se, een gilet volstaat. Helemaal vintage is het gebruik van bretels en een vlinderdasje. Meer vintage trouwtips kan je trouwens vinden via Suitsatsea.nl.

2) Lekker casual

Deze trend past perfect bij een bruiloft op het strand. Slippers of sneakers aan de voeten, geen das of strik (liefst de blouse zelfs wat losgeknoopt) en een algehele je ne sais quoi-uitstraling.

3) Kleur, kleur, kleur

Wil je opvallen en ben je niet bang uitgevallen, dan ‘beken je kleur’ tijdens je bruiloft. Ga voor een opvallend groen pak, of misschien wel meer dandy; een rood geruit pak. Belangrijk bij deze trend is wel dat je vantevoren goed afstemt met je partner, want kleuren kunnen ook clashen!

4) Stoer!

Bij deze trend is er een hoofdrol voor denim weggelegd. Dat kan zijn dat je broek een mooie jeans is (en de bovenkant wel gewoon een net jasje), maar het kan ook betekenen dat je pak helemaal van denim is gemaakt. Ziet er stoer uit en zit ook nog eens lekker.

Lees ook:  Op zoek naar wat tattoo inspiratie? Check deze 8 Instagramaccounts

0 comments on “Het trouwpak voor de man anno 2018, trends & tips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *