Gespot: de horloges van Klok (what's in a name!) - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gespot: de horloges van Klok (what’s in a name…)

Een mooi, tijdloos horloge kan jaren meegaan. Maar het is ook wel weer leuk als ie ‘one of a kind’ is, oftewel, dat niet iedereen er mee rond loopt. Zo spotten we recent de horloges ontworpen door een vader (Thomas) en zijn dochter (Verena) in Kaapstad. Met de toepasselijke naam Klok.

Stukje Kaapstad aan je pols

De minimalistische horloges zijn verkrijgbaar in 14 modellen en vernoemd naar populaire strand- en zee-spots in en rondom Kaapstad. Zoals Llandudno en Clifton. Alsof je een stukje Kaapse pracht aan je pols hebt hangen. Altijd fijn, zeker als je weet hoe mooi de natuur rondom Kaapstad is! De horlogebandjes kan je trouwens zelf kiezen bij het uurwerk en zijn ook eenvoudig om te wisselen.

Gespot: de horloges van Klok (what's in a name!) - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nice to know: van elke ‘Klok’ die verkocht wordt in Europa, 3 Euro doneert aan Education Africa.

Foto’s via Facebook pagina Klok

Lees ook:  Stylishe herenjassen: zo maak je jezelf klaar voor de herfst

0 comments on “Gespot: de horloges van Klok (what’s in a name…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *