5 x tips voor ’n op en top romantische vakantie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x tips voor ’n op en top romantische vakantie

Je vakantie is het perfecte moment om weer wat meer romantiek in je relatie terug te blazen. Je bent eindelijk weer voor een aantal dagen echt samen, in een warme, fijne omgeving. Dit is dé kans om weer helemaal tot elkaar te komen en elkaar duidelijk te maken hoe gek je op je partner bent. Bij deze een paar tips voor de meest romantische vakantie van jullie relatie. Genieten maar!

1) Private dinner on the beach

Een privé diner met veel(!) kaarslicht, lekker eten, een prachtig uitzicht en je geliefde. Dit klinkt als muziek in de oren toch? Informeer bij je hotel of je een diner op het strand kunt regelen. Dit is niet alleen een hele leuke verrassing voor je partner, ook zullen jullie een hele romantische avond tegemoet gaan.

2) Secret escape

Boek een accommodatie waar jullie direct een verliefd gevoel van krijgen. Als de sfeer romantisch is, zal jullie vakantie ook sneller romantisch worden. Kies voor een appartement met uitzicht op zee, een pittoresk hotel of juist voor een huisje midden in de natuur. Je kunt je verblijf helemaal aanpassen op je eigen wensen.

3) It’s playtime

Bij een op en top romantische vakantie mogen we de slaapkamer niet vergeten. Wanneer je elkaar weer helemaal opnieuw wil leren kennen, is het erg spannend om speeltjes te gebruiken. Easytoys.nl heeft een ruim aanbod playtoys, waardoor jullie samen nog meer kunnen genieten van jullie vakantie en van elkaar. Je blaast niet alleen de romantiek weer terug in de relatie, ook jullie seksleven krijgt een enorme boost.

Lees ook:  Stoptober: gaat het je lukken?

4) Sunset every night

Zonsondergang kijken is iets wat we allemaal koppelen aan het woord ‘romantisch’. Spreek af met je partner om iedere avond voor/na het eten samen naar de zonsondergang te kijken. Bedenk iedere avond een vraag voor elkaar, waardoor jullie fijne en diepe gesprekken kunnen voeren, onder het genot van de zonsondergang. Flesje wijn erbij, zakje chips en enjoy!

5) Fit couples

Voor de actieve koppels onder ons is sporten natuurlijk de ideale gelegenheid om weer dichter tot elkaar te komen. Wanneer je allebei niet zo’n fan bent van cheesy, romantische activiteiten kun je ervoor kiezen om gezellig samen mee te doen aan een volleybalwedstrijd op het strand of een waterpolowedstrijd in het zwembad van het hotel. Na het sporten kunnen jullie fijn samen het zwembad inspringen of een verkoelende douche nemen.

Foto header via iStock, credits: Jacob Ammentorp Lund

0 comments on “5 x tips voor ’n op en top romantische vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *