5 beste vakantietips voor jonge gezinnen

by Wanda Bregman

Een vakantie uitzoeken waar iedereen in het gezin het naar zijn zin heeft, lastig? In de praktijk blijkt het inderdaad steeds weer een crime. Want we willen elk jaar het liefst iets nieuws, wat bijzonders en naar een andere bestemming. Ondanks dat de vakantie van vorig jaar toch wel heel erg leuk was, een feestje voor papa en mama en de kinderen hadden het erg naar hun zin. Want als zij lekker gaan, heb jullie ook alle rust en écht vakantie. En dus gaan we al snel naar dezelfde bestemming als vorig jaar of we zitten weken lang te zoeken op internet totdat de perfecte vakantie gevonden is. Met deze vakantietips voor jonge gezinnen wordt een vakantie boeken wel heel makkelijk én leuk!

vakantie_gezinnenDé vakantietips voor jonge gezinnen

1) Als eerste vakantietip een bestemming: Portugal. Waarom? Omdat je voor een schappelijke prijs op de al-ler-mooi-ste plekjes zit. En vooral omdat Portugezen zo van kinderen houden en jou heel graag willen ontzien. Outdooractiviteiten te over evenals genoeg bezienswaardigheden voor kinderen (kastelen).

2) Glamping! Waarom? Omdat het gewoon een pure belevenis is. Alle luxe van een accommodatie en toch een met de natuur. Zowel voor jullie als ouders als voor je kinderen. Een glamping is ingericht om het iedereen naar de zin te maken. Boek bijvoorbeeld een luxe safaritent in Zuid-Frankrijk.

3) Download de TripAdvisor app. Binnen no-time zie je op elke bestemming alle restaurants in de buurt, leuke activiteiten, bezienswaardigheden en andere handige tips die jouw vakantie net even wat makkelijker maken. Inclusief uitgebreide beoordelingen van reizigers. Handig!

Lees ook:  Alentejo has it all! Betoverende herdades, wijn, natuur en historie

4) Kijk voordat je een vakantie uitzoekt eerst even op Little Treasures. Dat is helemaal weg van het massatoerisme met een bijzonder aanbod van hippe, kindvriendelijke hotelletjes, prachtige resorts en verborgen schatten helemaal gericht op jouw little treasures en op comfort. Andere sites waarop je kunt kijken zijn: mrsnomad.nl, expeditiekroostenco.nl en kidandcoe.com.

5) De laatste vakantietip voor jonge gezinnen: stel fijne muzieklijsten, films en luisterboeken samen voor je kinderen. Zo zorg je dat ze onderweg iets te zien en luisteren hebben. Zijn ze uitgeluisterd en gekeken? Bedenk zelf spelletjes die je samen met je gezin kunt doen; quality time ten top!

vakantie

Last but not least

En natuurlijk: boek op tijd je vakantie. Dat scheelt een hoop gezoek, gedoe en dus stress. Weet je niet welke bestemming jullie naar toe willen? Gebruik dan een wereldkaart en ga samen met je kinderen op ontdekkingstocht, zo kom je tot de leukste vakanties.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy