Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wegdromen en jezelf opladen in Terapy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wegdromen en jezelf opladen in Terapy

De voorjaarsvakantie is net achter de rug en het heerlijke zomerweer is eindelijk echt goed doorgebroken. De perfecte gelegenheid om er ook eens zonder kinderen op uit te gaan! Uiteraard is een weekendje samen weg de ultieme gelegenheid om weer met je man te connecten. Maar soms is het nou eenmaal niet mogelijk om zolang opvang te regelen voor de kinderen. Een goed alternatief is om samen naar een festival te gaan! Tegenwoordig is er zoveel keus, qua muziek-, food-, film-, theater- of ander soort festival. Meestal kun je al rond elf uur terecht op het terrein en kun je genietend op het grasveld samen de dag beginnen. En wat is er heerlijker om dan even weg te dromen in de armen van je lief op een heerlijk zachte zitzak van Terapy.

Wolk van Marshmallows

Deze zitzakken gemaakt van rekbaar katoen kom je tegenwoordig overal tegen. In de yogaschool, bij vrienden thuis en dus ook op het festivalterrein. Zodra je in de zitzak ploft, voel je je omarmd en geborgen. Alsof je op een wolk van marshmallows drijft…

Even opladen, reconnecten met jezelf, je partner, of wie dan ook. Dat is het gevoel dat Terapy je geeft. Niet alleen worden je drukpunten in je lichaam verlicht, doordat de zitzak je hele ruggengraat ondersteunt. Ook je geest komt tot rust als je in de zitzak ligt en je ogen sluit, om zo jezelf even volledig van alles te ontkoppelen.

Wegdromen en jezelf opladen in Terapy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sinds kort hebben wij ook thuis een Terapy staan. Niet alleen gebruiken we de zitzak om even te relaxen. Het blijkt ook het perfecte meubelstuk te zijn waarop de kinderen hun energie kunnen uiten. Het ene moment vormt de zitzak een boot waarop door het huis wordt gevaren. Het andere moment een springkussen vanaf de bank. En nadat we ’s avonds voor het slapengaan in de kinderkamer een boekje lezen op de zitzak, wordt hij weer naar de woonkamer gesleept. Zodat we samen (of alleen) weer even helemaal kunnen opladen van de volle dag die achter ons ligt…

Categories Kids Living

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Wegdromen en jezelf opladen in Terapy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *