Wegdromen en jezelf opladen in Terapy

by Imke Walenberg

De voorjaarsvakantie is net achter de rug en het heerlijke zomerweer is eindelijk echt goed doorgebroken. De perfecte gelegenheid om er ook eens zonder kinderen op uit te gaan! Uiteraard is een weekendje samen weg de ultieme gelegenheid om weer met je man te connecten. Maar soms is het nou eenmaal niet mogelijk om zolang opvang te regelen voor de kinderen. Een goed alternatief is om samen naar een festival te gaan! Tegenwoordig is er zoveel keus, qua muziek-, food-, film-, theater- of ander soort festival. Meestal kun je al rond elf uur terecht op het terrein en kun je genietend op het grasveld samen de dag beginnen. En wat is er heerlijker om dan even weg te dromen in de armen van je lief op een heerlijk zachte zitzak van Terapy.

Wolk van Marshmallows

Deze zitzakken gemaakt van rekbaar katoen kom je tegenwoordig overal tegen. In de yogaschool, bij vrienden thuis en dus ook op het festivalterrein. Zodra je in de zitzak ploft, voel je je omarmd en geborgen. Alsof je op een wolk van marshmallows drijft…

Even opladen, reconnecten met jezelf, je partner, of wie dan ook. Dat is het gevoel dat Terapy je geeft. Niet alleen worden je drukpunten in je lichaam verlicht, doordat de zitzak je hele ruggengraat ondersteunt. Ook je geest komt tot rust als je in de zitzak ligt en je ogen sluit, om zo jezelf even volledig van alles te ontkoppelen.

Wegdromen en jezelf opladen in Terapy - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sinds kort hebben wij ook thuis een Terapy staan. Niet alleen gebruiken we de zitzak om even te relaxen. Het blijkt ook het perfecte meubelstuk te zijn waarop de kinderen hun energie kunnen uiten. Het ene moment vormt de zitzak een boot waarop door het huis wordt gevaren. Het andere moment een springkussen vanaf de bank. En nadat we ’s avonds voor het slapengaan in de kinderkamer een boekje lezen op de zitzak, wordt hij weer naar de woonkamer gesleept. Zodat we samen (of alleen) weer even helemaal kunnen opladen van de volle dag die achter ons ligt…

Lees ook:  Tips & tricks: kamperen in eigen land

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy