Voor elke gelegenheid een pak

Er komt een moment dat een man een pak nodig heeft. Of het nou een diploma-uitreiking is, een belangrijke sollicitatie, een begrafenis of een trouwerij: een goed pak in de kast komt altijd van pas. Maar vind maar eens een mooie! Mannenmodelwinkel Only for Men heeft keus uit heeft keus uit een groot aanbod aan pakken, van merken als Calvin Klein, HUGO, Recall en Tomasso.

De bruiloft

Of jij zelf in het huwelijksbootje stapt of je beste vriend, je kunt niet aankomen in een casual spijkerbroek. Een pak is een must. Dit driedelige pak van Dutch Dandies bestaat deels uit zijde en heeft een mooie – opvallende – kleur blauw. Weer eens wat anders dan donkerblauw. Let wel: je moet wel bij je bruid passen of je aan de dresscode houden.

Dutch Dandies, €799,95

De begrafenis

Een zwarte dag als dit vraagt om een zwart pak. Dit tweedelige pak kun je mooi combineren met een zwart overhemd voor deze gelegenheid. Daarbij kan hij ook op allerlei andere manieren gedragen worden, aangezien je met zwart natuurlijk altijd goed zit.

Runway PARTY, €199,95

Het sollicitatiegesprek

Tijdens een sollicitatiegesprek moet je natuurlijk al met een hele hoop dingen rekening houden, maar met een mooi casual pak zit je sowieso al goed. Een informele keus die wel getuigd van stijl en het feit dat je het gesprek – én die mogelijke baan – serieus neemt. Don’t over do it en kies voor een mooi colbert met bijpassende broek.

Runway PARTY, €349,95

Een gala

Hoe belangrijk de jurk is voor een vrouw, zo belangrijk is het pak voor de man als het om een gala of een soortgelijk evenement gaat. Kies hierbij voor een wat luxere, glimmende stof, voor dat chique en stijlvolle effect.

Lees ook:  Waarom het dragen van een goede zonnebril zo belangrijk is

HUGO, €399,-

Zoals je leest, zijn er vele belangrijke momenten in het leven van de man waarvoor een pak essentieel is. Bij Only for Men vind je pakken in verschillende kleuren, dessins en materialen. Zo zit er altijd een bij voor jou!

0 comments on “Voor elke gelegenheid een pak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *