Must visit: de Limonade Pop Up Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Must visit: de Limonade Pop Up Bar

Limonade, een toverwoord voor kinderen. Sommige houden van mierzoet, persoonlijk geef ik de voorkeur aan lekker subtiel. Dat het dorstlessend is, helemaal op een zomers hete dag, staat vast. Velen van ons zullen dan ook Karvan Cévitam kennen, het bekende limonademerk dat inmiddels alweer 70 jaar bestaat!

Must visit: de Limonade Pop Up Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Limonade Pop Up Bar

Om dat heugelijke feit te vieren heeft het merk een heuse Limonade Pop Up Bar geopend aan de Prinsengracht in Amsterdam. Limonadeliefhebbers kunnen hier de wondere wereld van fruit en smaak beleven waar je de favoriete mocktails van Karvan Cévitam kunt proeven of je eigen favoriet kunt samenstellen.

Rode en gele limonade

Nice to know: uit onderzoek is gebleken dat Nederland verdeeld is in rode (met een ruime voorkeur) en gele limonadeliefhebbers. Om die reden is de pop up bar verdeeld in twee “totally Instagrammable” bars; de Pink Paradise Bar met een roze ballenbak en de Sunny Side Bar met confetti shower.

Must visit: de Limonade Pop Up Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nog tot en met zaterdag 26 mei kan je van 10:00 tot 17:00 uur kan je terecht in deze tijdelijke limonadewereld.

Lees ook:  3 x healthy festival-recepten met ananas

0 comments on “Must visit: de Limonade Pop Up Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *