Must visit: de Limonade Pop Up Bar

by Redactie

Limonade, een toverwoord voor kinderen. Sommige houden van mierzoet, persoonlijk geef ik de voorkeur aan lekker subtiel. Dat het dorstlessend is, helemaal op een zomers hete dag, staat vast. Velen van ons zullen dan ook Karvan Cévitam kennen, het bekende limonademerk dat inmiddels alweer 70 jaar bestaat!

Must visit: de Limonade Pop Up Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Limonade Pop Up Bar

Om dat heugelijke feit te vieren heeft het merk een heuse Limonade Pop Up Bar geopend aan de Prinsengracht in Amsterdam. Limonadeliefhebbers kunnen hier de wondere wereld van fruit en smaak beleven waar je de favoriete mocktails van Karvan Cévitam kunt proeven of je eigen favoriet kunt samenstellen.

Rode en gele limonade

Nice to know: uit onderzoek is gebleken dat Nederland verdeeld is in rode (met een ruime voorkeur) en gele limonadeliefhebbers. Om die reden is de pop up bar verdeeld in twee “totally Instagrammable” bars; de Pink Paradise Bar met een roze ballenbak en de Sunny Side Bar met confetti shower.

Must visit: de Limonade Pop Up Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nog tot en met zaterdag 26 mei kan je van 10:00 tot 17:00 uur kan je terecht in deze tijdelijke limonadewereld.

Lees ook:  8 x trendy schoolspullen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy