Moederdag cadeautjes voor elk type mama

by Jill Buitenhuis

Zondag 13 mei is de dag om al onze lieve mama’s weer in het zonnetje te zetten. Een keer per jaar is eigenlijk veel te weinig, want moeders mogen iedere dag in het zonnetje gezet te worden. Ze hebben je negen maanden in hun buik gedragen, op de wereld gezet en er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je een mooi leven voor je hebt. Iets heel bijzonders, wat we niet mogen onderschatten. Gelukkig is er een speciale Moederdag, waarin de hele dag in het tegen staat van jouw mams. Daar hoort natuurlijk ook een leuk cadeautje bij. Dit zijn cadeautjes voor alle typen mama’s. Hopelijk staat het perfecte cadeautje er voor jouw moeder ook tussen.

De creatieve moeder

Met dit doe-het-zelfboek weet jouw moeder wel raad. Ze houdt van tekenen, lezen en creatief bezig zijn. Deze bucketlist legt al jullie bijzondere momenten samen vast en bevat leuke opdrachten. Alles wat jij en je moeder samen gedaan moeten hebben.

De groene vinger-moeder

Houdt jouw moeder ervan om elke zaterdagochtend om 9 uur al in de tuin bezig te zijn en heeft ze haar eigen moestuin? Dan heb je een echte groene vinger-moeder. Een bos bloemen is een perfect cadeau voor jouw mam, maar een beetje cliché. Kies daarom voor een trendy hangmat, waarin je moeder kan uitrusten én kan genieten van haar mooie tuin.

De kook-moeder

Staat jouw mams uren in de keuken om de perfecte maaltijd te bereiden? Dan heb je veel geluk. Koken is haar passie! Omdat ze waarschijnlijk van experimenteren met eten houdt, is een pasta-machine een origineel cadeautje om te geven. Zo kan ze haar eigen pasta maken. Jummie!

Lees ook:  Style files: de dancefloor-ready capsule kledingcollectie van BACARDÍ x Filling Pieces 

De beauty-moeder

Gaat jouw moeder de deur niet uit zonder make-up en houdt ze van een lekkere geur? Trakteer haar dan op een flesje parfum of een nieuwe kwastenset voor haar make-up. Hiermee zit je altijd goed en zal je haar erg blij maken;).

De huismoeder

De huismoeder houdt ervan om haar huis cosy en stijlvol in te richten. Hier zijn meerdere cadeautjes voor te bedenken, maar om het nog iets persoonlijker te maken kun je kiezen voor deze kussens. Een leuke tekst op het kussen, waardoor je moeder altijd aan jou zal denken bij het zien van het kussen.

De ondernemende moeder

Voor de ondernemende moeder is een dagje weg altijd leuk. Neem haar op Moederdag mee naar een echte Engelse high-tea of maak een boottocht door de grachten van Utrecht of Amsterdam.

Foto header via iStock, credits: treemouse

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy