Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Fietsen op een 'echte' Rembrandt of Vermeer - Gazelle X Rijksmuseum - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fietsen op een ‘echte’ Rembrandt of Vermeer

Niets Nederlandser dan fietsen, ook ik doe het dagelijks. Alleen of met 1/2 kids voor en achter op de fiets. En weer of geen weer, dat maakt voor mij niet uit. Ik stap liever op de fiets in de stromende regen, dan dat ik me in een volle Amsterdamse tram of bus moet werken. Niets Nederlanders ook dan de werken van Rembrandt en Vermeer. Ook bijna dagelijks mag ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik langs (of door) het prachtige Rijksmuseum mag fietsen waar mening Nederlands trots aan de muren hangt.

Grootmeesterfietsen

Hoe mooi is dan ook de samenwerking tussen Gazelle en het Rijksmuseum; zij brengen namelijk twee ‘grootmeesterfietsen’ op de markt. De zogenaamde Miss Grace Art Editions zijn geïnspireerd op Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en Marten & Oopjen van Rembrandt van Rijn (dé twee publiekstrekkers van het Rijksmuseum van dit moment). Details van de kunstwerken zijn te zien op het frame en de spatborden.

Fietsen op een 'echte' Rembrandt of Vermeer - Gazelle X Rijksmuseum - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fietsen op een 'echte' Rembrandt of Vermeer - Gazelle X Rijksmuseum - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Limited edition

De gelanceerde fietsen zijn typische stadsfietsen. Zo zit er een voordrager op waarop je je boodschappen, schooltassen en sportspullen kan vervoeren. Ook hebben ze een dubbele pootstandaard die zorgt voor extra stabiliteit en zit er een praktisch stuurslot op. De collectie is een limited edition en omvat 200 fietsen. Snel bij zijn dus! Good to know: de fietsen zijn uitsluitend te bestellen op gazelle.nl. Adviesprijs is 729 euro.

Fietsen op een 'echte' Rembrandt of Vermeer - Gazelle X Rijksmuseum - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Cars & Bikes Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Fietsen op een ‘echte’ Rembrandt of Vermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *