Een plantenzoeker die plant en klant met elkaar matcht!

by Redactie

Wanneer ik naar een tuincentrum ga, krijg ik het altijd voor elkaar planten te kopen die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor de ruimte die ik in mijn gedachten heb. Met als resultaat dat ze er al na een week niet echt florissant meer bij staan. Niet handig, want ik heb zo al aardig wat geld ‘weggegooid’. Voor belabberde plantenkenners als ik, biedt de website Plantsome nu uitkomst.

Twee broers

Het idee voor Plantsome komt van twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn. En niet onbelangrijk; ze zijn ook nog de zoons van een plantenkweker. Dat gecombineerd met de wil om het kopen van planten simpeler te maken en Plantsome was geboren.

Een plantenzoeker die plant en klant met elkaar macht! - Plantsome - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Plantenmand

Elke plant heeft namelijk zijn eigen kwaliteiten, zo zijn er planten die de lucht in je huis kunnen zuiveren, geluk brengen (iets dat echt wetenschappelijk bewezen is) of simpelweg van jouw huis een écht thuis maken. Om dé perfecte plant bij jou te kunnen matchen kan je gebruik maken van de plantenzoeker op de website. Echt handig; ik kwam bij planten uit die ik normaal nooit zou kiezen of niet eens zou kennen. Heb je jouw plant gevonden? Plaats hem dan in je plantenmand en kopen maar. De plant wordt namelijk ook nog eens thuis afgeleverd.

Een plantenzoeker die plant en klant met elkaar macht! - Plantsome - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nice to know: er is ook een bijbehorende verzorgingsapp, waarop je onder andere kan zien hoeveel water je jouw groene vriend moet geven.

Foto’s via website en Facebook-pagina Plantsome

Lees ook:  Rose Latte en Flat White Russians: unieke koffie hotspots in Londen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy