ASICS Sakura Collection, majestueus hardlopen

by Wanda Bregman

Je hebt ASICS en ASICS Sakura Collection. En oi, oi, oi wat is die collectie fijn, mooi en bovenal heerlijk om te dragen. Niet alleen – zoals je van dit van origine sportschoenenmerk kunt verwachten – qua comfort en qua design. De inspiratie voor de Sakura Collection kwam van de fameuze kleurenpracht van de Japanse kersenbloesem. Elk jaar in de lente (maart, april en begin mei) staan de prachtige fruitbomen in volle bloei. Deze periode – ‘sakura’ in het Japans – levert een schitterende kleurenexplosie in rood, roze en wit. Veel toeristen reizen speciaal in de lente naar Japan om getuige te zijn van dit wonderlijke natuurfenomeen. Mix die de kleuren van de kersenbloesem en voilà, je hebt de subtiele kleurenbasis van de Sakura Collection.

sakura_asics

De hardlooptraining

Een heel speciale collectie die in samenwerking met Perry Sport gepresenteerd werd aan de pers. En ik was uitgenodigd om een setje te testen terwijl we hardlooptraining kregen in het mooie Huize Frankendael in Amsterdam. Mijn set bestond uit: De light pink met off white RoadHawk FFTM SP – een lichtgewicht schoen voor snelheidsduivels (that’s me allright!). Een luchtige, losse trendy tanktop met een stoere, hoge (supermooie pasvorm) neklijn in lentebloesem roze/oranje, dito kleur sport-bh en een naadloze knit capri in blauw met roze/oranje stripe die heel zacht aanvoelt. Na een goede warming up was het tijd voor een rondje bos van vijf kilometer. De capri zakt niet af (uniek!), de RoadHawks zijn vederlicht en zowel de capri als de tanktop blijven goed op z’n plek. Conclusie, dit setje is made voor walking, running en ook geweldig fijn voor op de sportschool. Je voelt de hardloopkleding nauwelijks waardoor je een extreme bewegingsvrijheid ervaart. Da’s nog eens majestueus hardlopen. De Sakura Collectie is voor alle hardloopsters van alle niveaus.

Lees ook:  Face mist gemaakt van afvalwater om fossielvrije waterstof te belichten… Say what? 

ASICS Sakura Collection, majestueus hardlopen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hardloopkleding ASICS Sakura

Je hebt twee verschillende ASICS Sakura hardloopschoenen:

  • Gel-NimbusTM 20 SP: stevige, stijlvolle loopschoen voor langeafstandsloopsters.
  • RoadHawk FFTM SP: lichte loopschoen voor hardloopsters die houden van snelheid.

Beide modellen hebben een Flytefoam tussenzool en zijn beschikbaar in pastelroze.

Hardloopkleding

  • De losse Cool tanktop en luchtige Cool capri geven je alle bewegingsvrijheid om volop te genieten van je runs en sport.
  • Op frissere lentedagen combineer je de loopbroek, top en hoodie tot een stijlvolle, ultrasportieve look.

Hebben? Perry Sport of online bij ASICS.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy