Aan taboes doen we niet meer: let's talk about seks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Aan taboes doen we niet meer: let’s talk about seks

Niet iedereen voelt zich comfortabel om zijn of haar seksleven open en bloot op tafel te gooien en daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar taboes zijn zo vorige eeuw: daar doe we niet meer aan. Waarom zou een activiteit die over de hele wereld wordt uitgevoerd een verboden onderwerp moeten zijn? Langzamerhand wordt het onderwerp steeds meer besproken, niet alleen in je vriendenkring maar ook in de media. Denk aan boeken en films zoals fifty shades maar ook het toenemende bloot-gehalte op het grote scherm. Seks moet je kunnen vieren en deze gadgets kunnen je daar een handje bij helpen.

Me, myself and I

Bij seks denken veel mensen direct aan hun partner, maar die heb je helemaal niet nodig! Seks kun je ook prima met jezelf hebben; en er zijn genoeg opties in de gadget-afdeling. Niets fijner dan het hebben van opties! Easytoys.nl vierde in mei de maand van masturbatie en alhoewel juni al weer om de hoek ligt is masturberen gelukkig niet seizoensgebonden!

Dus vergeet niet om af en toe aan jezelf te denken en ga er maar eens goed voor zitten, of nou ja, liggen. Neem alle tijd, want van je lichaam genieten gaat niet volgens een strak schema, en ga volledig ontspannen verder met de rest van je dag. Want voor de gene die dit nog niet wisten; orgasmes zijn het beste medicijn tegen stress!

Don’t worry mannen, we zijn jullie zeker niet vergeten! Want vibrators zijn een uniseks product en draait het in het leven niet om af en toe wat nieuws proberen?

Lees ook:  Hoe ‘masculinity’ eruit ziet in 2019

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

… want waarom zou je dit plezier niet delen? Ook koppelspeeltjes zijn er tegenwoordig in overvloed en duo vibrators zijn wellicht een onbekend terrein dat het verkennen meer dan waard is. Onze tip: duik samen achter de laptop voor een online shopsessie (en bedank ons later maar).

Foto header via iStock, credits: jacoblund

0 comments on “Aan taboes doen we niet meer: let’s talk about seks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *