5 x trends voor de zomer 2018

by Jill Buitenhuis

Yes, it’s that time again! De zomer staat weer voor de deur. We hebben voor ons doen al mogen genieten van een prachtige lente, dus dat belooft wat voor de zomer. Alle winterjassen en dikke truien kunnen de kasten weer in, de zomerkleding mag éindelijk weer tevoorschijn komen. Krijg je van dat idee een klein beetje stress en komt de zomer te vroeg voor jouw kledingkast? Wij hebben de oplossing. Dit zijn de trends van deze zomer, waardoor jij, net als de zon, zal shinen. Shoppen maar!

1) Dot, dot dot…

Deze print kan stoer, maar ook heel minimalistisch en elegant zijn. Door de stippenprint valt je outfit lekker op. Je kunt nooit genoeg stippen dragen;).

2) Never enough prints

Ruitjes, bloemen, palmbomen, je kunt het zo gek niet bedenken. Gelukkig zullen we deze zomer ook weer veel printjes gaan zien. Printjes op je casual kleding is al een feest, maar dit vrolijke badpak van Esprit zorgt voor een extra zomers gevoel. Zie jij jezelf al op het strand chillen met dit fijne badpak? Grote zonnebril op, tijdschrift erbij en genieten maar.

3) Swing your hips

Het heuptasje is deze zomer weer helemaal terug van weggeweest. Een echte must-have voor in je garderobe. Door dit accessoire geef jij je outfit een eightieslook. We love the ‘80s! De heuptas is niet alleen heel fashionable, ook erg praktisch. Je hebt je handen vrij, maar toch een tas mee voor al je spulletjes. Win-win, toch?

4) Like a fairytale

Je altijd al een prinses willen voelen? Deze zomer kan dat eindelijk. De Cinderella schoenen van onder andere Saint Laurent Paris en Chanel geven je het ultieme sprookjesgevoel. Hakken of loafers, met heel veel pailletten. Een trend waar wij heel blij mee zijn.

Lees ook:  Musthave: dit volledig afbreekbare mondmasker van Masuku

5) Ruffles

Ruffle hier, ruffle daar. Eigenlijk maakt het niet uit waar. Deze trend zien we al een tijdje, maar zal deze zomer gelukkig ook te zien zijn. Deze zomer zullen we de trend zien in pastelkleuren of uiteraard met printjes.

Foto header via iStock, credits: Jacob Ammentorp Lund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy