STRØM city e-bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Scandinavisch fietsplezier met de STRØM city e-bike

In Denemarken bouwen ze al jaren toffe fietsen. En in Kopenhagen kunnen ze er helemaal wat van zagen we al eerder. Gelukkig zitten ze daar nog steeds niet stil. Wat te denken van de nieuwe STRØM city e-bike? Ok, bij het doorlopende frame met lampen zullen veel mensen even aan VanMoof denken. Toch heeft dit nieuwe model een geheel eigen karakter en design.

Ook op spierkracht

Lekker cruisen door de stad is nu nog makkelijker. Als je niet wilt, hoef je namelijk niet te trappen. De slimme, afneembare batterij helpt je razendsnel op weg. Van 0 tot 20 zonder inspanning klinkt natuurlijk heerlijk. Maar een beetje stadsfietser wil natuurlijk wel fit blijven. Geen probleem hoor. Zonder elektrische ondersteuning heb je zeven versnellingen tot je beschikking. Zo kom je ook met spierkracht snel op je plaats van bestemming. Zeker omdat het aluminium frame lekker licht is. Voor lekke banden hoef je ook niet bang te zijn. Die zijn volgens de makers onverwoestbaar. En wat kost dat dan? Als je nu nog meedoet met de Indiegogo campagne krijg je een fikse korting. Snel in/opstappen dus.

Beeld: STRØM bikes

Lees ook:  Als een koning(in) op de snelweg met de Lexus UX 250h

1 comment on “Scandinavisch fietsplezier met de STRØM city e-bike

  1. Hallo , je schrijft zeer positief over de fiets , heb je er al op gefietst ? Ik wacht al maanden op de fiets maar nu zal die in november worden geleverd , ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *