Massages voor leuke mensen

by Redactie

De ondernemende Jill Mathon zit niet graag stil. Overdag is ze druk met het uitdenken van allerlei creatieve concepten en ’s avonds ‘klust’ ze ook nog bij als masseur. De massages die ze geeft (en waarvoor ze de skills in India heeft geleerd) zijn geinspireerd op de ayurvedische gezondheidsleer, goed voor van alles en nog wat en bovenal heel erg ontspannend.

Massage in ruil voor tandpasta

Omdat Jill niet vies is van een challenge aangaan* én omdat ze verslaafd is aan geld over de balk smijten, biedt ze sinds 1 april massages aan in ruil voor tandpasta, een lunch, een avondje uit, of wat dan ook (normaal kost een massage 65 Euro). Dit alles zodat ze 1 maand lang geen cent hoeft uit te geven. Massages voor leuke mensen die Jill dus willen helpen.

Via Facebook of Instagram kan je een afspraak maken. Vervolgens laat Jill je weten wat ze nodig heeft.

Salon Mathon
Leidsegracht 36, Amsterdam

* Van 10 dagen leven op citroensap en ahornsiroop tot 10 weken geen suiker en alcohol….

Lees ook:  Drie tips om jouw zorgverzekering beter te begrijpen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy