Koningsauto's, in deze auto's voel je je een echte koning! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koningsauto’s, in deze auto’s voel je je een echte koning!


Wist je dat tijdens Koningsdag de verkoop van tompoucen met maar liefst 600% toe neemt? Speelt mee dat ze die dag oranje gekleurd zijn én dat heel het land oranje gekleurd én gestemd is. Wij tillen het nog even naar een nog hoger plan en stellen: “steel de show met een oranje auto”. Want hoewel er op Koningsdag in Amsterdam maarliefst 250.000 mensen per trein arriveren per trein, nemen wij liever de auto die dag. En in de volgende oranje auto’s voel je je helemaal een ‘koning’:

1) MG B-type

Een subliem tweedeurs, Engels sportautootje. Al in 1962 rolde de eerste MG uit de fabriek en vormt het de belichaming van een Brits, betaalbare klassieker. En in deze kleur oranje ben je helemaal ‘royal on the highway’.

2) Hummer H1 HX mini

Bij het woord Hummer denk je al snel aan groot, groter, grootst. Dat geldt niet voor deze variant. Deze geinige mini-versie is een brommobiel (en mag dus niet harder dan 45 km per uur), maar is wel hartstikke stoer qua looks. Ideaal om je mee voort te bewegen op een dag als Koningsdag. Kun je gelijk je aankopen op de vrijmarkt vervoeren!

3) DAF 66 Coupé

Een echt Nederlands merk mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, daarom deze DAF 66 Coupé. Het oranje exemplaar dat we vonden is wel een behoorlijke opknapper. Ben je daar het type voor, dan is dit koninklijke autootje zeker iets voor jou.

4) Lexus CT 200h

Kies je liever voor luxe in combinatie met duurzaam? Dan is de Lexus CT 200h een goede match. Een hybride wagen met alle comfort én met een koninklijke uitstraling. Dat wordt heerlijk cruisen…

Lees ook:  Getest: de Citroën C3 Aircross

Foto header via iStock, credits: standret

Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Koningsauto’s, in deze auto’s voel je je een echte koning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *