Je eigen design zitbank 'ontwerpen' bij 4x6SOFA - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je eigen design zitbank ‘ontwerpen’ bij 4x6SOFA

Men kijkt de laatste jaren niet vreemd meer op als er een winkel opent met één specifiek product, iets wat dan gelijk ook een hype wordt. Want betaalbaar, maar wel van een goede kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de vele matrassenshops die er ineens waren (waar je in principe maar 1 soort matras kan kopen), of sokkenshops, of juist met een focus op eten (wat te denken van de Avocado Show!). Bovenstaande geldt ook voor zitbanken. Een betaalbare, kwalitatief goede bank dat wil iedereen wel graag hebben, toch? En liefst eentje die er ook nog eens super uit ziet. En zo zijn er tegenwoordig heel wat zitbanken-shops waar je heel eenvoudig je eigen designbank kan ‘ontwerpen’.

Zes modellen in 24 kleuren

Een voorbeeld van zo’n fijne shop is 4x6SOFA, opgericht door jeugdvriendinnen Ellen en Suzanne. Wat zij zelf op Instagram en Pinterest aan mooie banken zagen, konden ze voor een mooie prijs niet vinden dus zijn ze ze zelf gaan ontwikkelen. 4x6SOFA wil het mensen vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken. Eenvoudig door de keuze uit zes modellen in 24 kleuren voor 1 vaste prijs.

Je eigen design zitbank 'ontwerpen' bij 4x6SOFA - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Je eigen design zitbank 'ontwerpen' bij 4x6SOFA - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dankzij de directe verkoop via hun webshop en vanuit pop-up locaties en door snelle levering rechtstreeks vanuit de fabriek, kunnen de prijzen laag blijven (€999 voor een driezitter en €1299 voor een hoekbank). Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Je eigen design zitbank 'ontwerpen' bij 4x6SOFA - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  7 tips voor de voorjaarsschoonmaak

0 comments on “Je eigen design zitbank ‘ontwerpen’ bij 4x6SOFA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *