IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe

IJsjes… ze zijn heerlijk, maar o zo zondig. Vooral die calorieën zijn niet bevordelijk voor je (zomerse beachproof) lijf. Maar daar hoef je nu geen zorgen meer over te maken. Althans, als je naar de pop-up ijsbar Koupe gaat, de eerste calorieneutrale ijsbar in de wereld.

Betalen met verbrande calorieën

In de pop-up ijsbar betaal je als bezoek je ijsje niet met geld, maar met verbrande calorieën. De locatie is uitgerust met fitnessapparatuur om ter plekke de traktatie bij elkaar te sporten. Denk aan spinningfietsen, roeiapparaten en crosstrainers die precies het calorieverbruik meten. Zo kan je zelf je gewenste aantal calorieën bij elkaar sporten en inruilen tegen ijs ter waarde van de verbrande calorieën.

Balans nastreven

Met de pop-up bar wil Koupe laten zien dat een gezonde levensstijl hand in hand kan gaan met lekker eten, zolang je een juiste balans nastreeft. De ijsbar aan de Prinsengracht 715 in Amsterdam wordt vandaag officieel geopend door Jet van Nieuwkerk en is tot en met zondag 8 april dagelijks te bezoeken tussen 10:00 uur en 20:00 uur.

IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Body & Health Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *