IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe

by Imke Walenberg

IJsjes… ze zijn heerlijk, maar o zo zondig. Vooral die calorieën zijn niet bevordelijk voor je (zomerse beachproof) lijf. Maar daar hoef je nu geen zorgen meer over te maken. Althans, als je naar de pop-up ijsbar Koupe gaat, de eerste calorieneutrale ijsbar in de wereld.

Betalen met verbrande calorieën

In de pop-up ijsbar betaal je als bezoek je ijsje niet met geld, maar met verbrande calorieën. De locatie is uitgerust met fitnessapparatuur om ter plekke de traktatie bij elkaar te sporten. Denk aan spinningfietsen, roeiapparaten en crosstrainers die precies het calorieverbruik meten. Zo kan je zelf je gewenste aantal calorieën bij elkaar sporten en inruilen tegen ijs ter waarde van de verbrande calorieën.

Balans nastreven

Met de pop-up bar wil Koupe laten zien dat een gezonde levensstijl hand in hand kan gaan met lekker eten, zolang je een juiste balans nastreeft. De ijsbar aan de Prinsengracht 715 in Amsterdam wordt vandaag officieel geopend door Jet van Nieuwkerk en is tot en met zondag 8 april dagelijks te bezoeken tussen 10:00 uur en 20:00 uur.

IJsjes betalen met verbrande calorieën bij pop-up ijsbar Koupe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 tips voor je bezoek aan Juventus

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy