Hotspot: karaokebar Duke of Tokyo

by Redactie

Jarenlang was het behoorlijk fout, maar nu is het super hip en happening… Karaoke! En zeker niet alleen in cafés of tijdens lekker foute familiefeestjes, maar juist ook op festivals en andersoortige hipster venues is er vaak wel een karaoke-area te vinden. Niet gek dat in die lijn nu in Amsterdam de eerste Japanse karaokebar haar deuren gaat openen, Duke of Tokyo. Want tja…, Japan is wel het karaoke-land bij uitstek.

Sfeer van mystiek Tokyo

Op maandag 23 april opent de karaokebar officieel haar deuren in het centrum van Amsterdam. Alsof je door de smalle en mystieke binnenstraatjes van Tokyo loopt, dat is het gevoel wat de Duke of Tokyo je geeft als je de bar binnenstapt. Het achterste gedeelte van de bar is uitgerust met acht karaoke booths, grenzend aan een Japans-uitziende straat vol lichtborden, posters en opvallende muurschilderingen.

Betalen per booth bij Duke of Tokyo

De acht booths hebben allemaal een verschillende grootte. De kleinste booth is geschikt voor vier personen, de grootste booth is geschikt voor vijfentwintig personen. Je betaalt per booth voor het aantal personen waar de booth voor is ontworpen. Alle booths hebben een uniek design en zijn geïnspireerd op de meest excentrieke wijken van Tokyo. Heb je geen zin om te zingen? Ook voor een ijskoud Japans biertje of een signature Duke of Tokyo cocktail kun je bij de karaokebar in de Reguliersdwarsstraat 37 terecht.

Hotspot: karaokebar Duke of Tokyo - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto credits header: Nikki Schuurman

Lees ook:  Drie op een rij: speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy