Deze series móet je dit voorjaar gezien hebben! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deze series móet je dit voorjaar gezien hebben!

Natuurlijk zijn we blij dat we weer lekker veel buiten kunnen zijn, maar niets gaat boven een heerlijke serie kijken ’s avonds. Even ontspannen met de benen omhoog en gedachten op nul. Of tijdens je vakantie, want tegenwoordig hoef je je favo serie nu niet meer te missen. Je kan overal en waar je maar wilt kijken. Wij tippen 4 series die je zeker wilt zien dit voorjaar!

1) Wild Wild Country

Waarschijnlijk de meest besproken serie van dit moment. Sla een krant open of er wordt gesproken over deze intrigerende documentaire. Centraal staat de Indiase goeroe Bhagwan Shree Rajneesh (later ook wel bekend als Osho), die aan het hoofd staat van een sekte die steeds meer en meer uit de hand loopt. Boeiend van begin tot eind! Te zien via Netflix; haarscherp deze docu zien? Ga dan voor internet en tv van Telfort.

2) Love

In deze droogkomische serie volgen we Gus en Mickey. Gus is het type nerd, terwijl Mickey juist een nogal losgeslagen iemand is. Rode draad zijn (vooral) alle kwellingen waaraan moderne relaties onderhevig zijn. En dat levert, bij wijlen genant, herkenbare situaties op.

3) Dogs of Berlin

Ben je niet vies van een flinke dosis spanning? Dan is deze nieuwe Duitse serie een must see. Een politiek gevoelige moord dwingt twee totaal verschillende rechercheurs het gevecht aan te gaan met de Berlijnse onderwereld, maar ook met hun eigen interne corruptie. De serie is gemaakt door dezelfde man die eerder afleveringen van Tatort maakte.

4) Homeland

We konden haast niet wachten, maar sinds een paar weken kunnen we weer genieten van de perikelen rondom Carrie. Het zesde seizoen was ook al een enorm succes en nu kunnen we elke zaterdag weer genieten van Homeland. Seizoen 7 is nú te zien op NPO 3. Carrie staat in dit seizoen lijnrecht tegenover de president van Amerika en dat levert weer heel veel spanning en dramatiek op.

Lees ook:  Hoe ga je om met een overvolle sportschool?

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mooie, toffe series… Welke must sees zijn wij vergeten in bovenstaande tips? Laat het ons weten in de comments!

Illustratie header via iStock, credits: TarikVision

0 comments on “Deze series móet je dit voorjaar gezien hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *