Top 5 cabrio’s waarmee je in stijl het lenteseizoen kan openen!

by Imke Walenberg


Hoewel de zonnestralen nog koud aanvoelen, is de lente toch echt in zicht. Het grote verlangen om drankjes te drinken op een zwoel zomerterras, de winter-garderobe om te ruilen voor een luchtige variant en meer buiten te zijn dan binnen, is bijna aangekomen. Dit is hét moment voor die mooie cabrio waarin jij jezelf altijd al hebt zien rijden. Met wapperende haren en grote zonnebril op je neus. Wij selecteerden de top 5 cabrio’s waarin je gezien wilt worden!

1) Saab 9-3 Cabriolet

De Saab 9-3 is een vierzits cabriolet met stoffen dak. Als je op zoek bent naar een stijlvolle cabrio (dat kunnen die Zweden wel), waarin je meer dan één vriend(in) kan meenemen om in stijl naar het strand te gaan dan zit je hier dus goed.

2) Opel Tigra TwinTop

In de jaren ’90 lanceerde Opel de Tigra, echter ging deze vrij roemloos ten onder. Enkele jaren later werd een nieuwe poging gedaan, ditmaal in de vorm van een coupé-cabriolet en dat werd wel een succes. TwinTop verwijst naar de dakconstructie, die bestaat uit twee dakpanelen die opklappen in de kofferruimte.

3) Fiat 124 Spider

De Fiat 124 Spider kan je de roadster van Fiat noemen. Het is een moderne, herziene variant van de iconische Fiat 124 uit 1966. Sportief, Stoer en Italiaans stijlvol.

4) Triumph Spitfire

Deze auto had vroeger als bijnaam “poor man’s Jaguar E-type”, wat niet per se positief klinkt, en dat is jammer want het is een prachtige oldtimer. Zeker als je zelf handig bent met auto’s (dit type auto vraagt met regelmaat wat onderhoud) dan is dit een geweldige cabrio om te rijden.

Lees ook:  Auto leasen? Dit is waarom!

5) Mini Cabrio

Compact, pittig en met een strak design. Een paar kernwoorden voor deze cabrio-variant van de Mini. Wil je niet al te patserig overkomen op de snelweg, maar wel genieten van de zon op je bol, dan is dit de perfecte koop voor jou!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy