Smullen maar: intriges en meer in het 3e seizoen van Nieuwe Buren

by Redactie

Niets lekkerder dan smullen van moord en intriges in een goed boek of fijne serie op televisie. Dit soort vermaak gaat ook al way back. In de film noir (denk bijvoorbeeld aan Orson Welles) van de jaren ’40 en ’50 stond het er bol van. Typerend voor de verhalen zijn vaak de cynische, eenzame held (antiheld) en een femme fatale, tussen wie zich allerlei intriges afspelen. Inmiddels zijn we zoveel jaren verder en nog steeds vinden we verhalen waar dergelijke personages centraal staan erg fijn lees- en kijkvoer. Erg blij zijn we dan ook dat het derde seizoen van de Videoland-serie Nieuwe Buren er aan zit te komen! Smullen maar: intriges en meer in het 3e seizoen van Nieuwe Buren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Recap

Voor wie even het geheugen opgefrist moet worden: na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in seizoen twee, pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk samen weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. De officiële adoptie van Roos is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Totdat de nieuwe buren Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) hun intrek nemen in de wijk. Zij schijnen meer te weten over de biologische ouders van Roosje. Hun zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes) vindt hun nieuwe omgeving aanvankelijk maar saai en burgerlijk. Al snel ontdekt ze echter dat deze wijk niet zo onschuldig is als het  lijkt…

Derde seizoen vanaf 2 maart te bekijken

Het derde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 2 maart exclusief te bekijken op online streamingdienst Videoland. Het seizoen telt 10 afleveringen, dus je kan weer even vooruit! https://youtu.be/k2o5HcfSXqQ

Lees ook:  6x must-see Netflix series met een nieuw seizoen in 2018

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy