Future Man - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

SERIE ALERT: Future Man


Je kent het vast wel; een klein paniek momentje wanneer je serie het einde nadert. Dat gevoel van ‘o jee, wat te doen zonder deze serie..’. Vaak leven we allemaal heel erg mee met de hoofdpersonages en krijgen we het gevoel dat we ze persoonlijk kennen. Het is helemaal niet raar als je dit gevoel ook wel eens hebt gehad, dit betekent dat je de serie top vindt! Mocht je jezelf hierin herkennen en nadert jouw serie bijna het einde? Wees dan niet getreurd, wij hebben een erg fijne nieuwe tip voor je: Future Man! Een échte bingewatch serie, waarbij je helemaal op kunt gaan in het verhaal en alleen maar nog meer afleveringen wil zien.

The story

De hoofdpersoon wordt gespeeld door Josh Hutcherson, ook wel bekend als Peeta Mellark van The Hunger Games. In de serie is zijn naam ook Josh. Overdag is hij een schoonmaker, maar als de lampen uitgaan en het buiten donker wordt, is hij een gamer. Niet zomaar een gamer, maar een beroemde gamer die in de online wereld hoge ogen gooit. Dan komt er een dag dat zijn leven volledig op zijn kop komt te staan. Josh wordt gerekruteerd door een aantal tijdreizigers. Al nieuwsgierig geworden? Houd je dan vast, het verhaal wordt namelijk nog veel interessanter. De mensheid blijkt op het punt van uitroeien te staan door een invasie. Om dit te voorkomen moeten er veranderingen plaatsvinden in het verleden. Aan Josh de taak dit op zich te nemen en ervoor te zorgen dat de mensheid gered wordt.

Lees ook:  De DS 4 komt heel dicht bij het échte DS-gevoel

Het volledige eerste seizoen van de serie, dat uit 13 afleveringen bestaat,  kun je al vinden op de online streamingdienst Videoland. Voor het tweede seizoen van de serie moet je nog even geduld hebben, deze verschijnt op 16 maart. Popcorn erbij en bingewatchen maar!

Alvast een voorproefje? Hier kun je de trailer van de serie bekijken:

 

0 comments on “SERIE ALERT: Future Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *