SERIE ALERT: Future Man

by Jill Buitenhuis


Je kent het vast wel; een klein paniek momentje wanneer je serie het einde nadert. Dat gevoel van ‘o jee, wat te doen zonder deze serie..’. Vaak leven we allemaal heel erg mee met de hoofdpersonages en krijgen we het gevoel dat we ze persoonlijk kennen. Het is helemaal niet raar als je dit gevoel ook wel eens hebt gehad, dit betekent dat je de serie top vindt! Mocht je jezelf hierin herkennen en nadert jouw serie bijna het einde? Wees dan niet getreurd, wij hebben een erg fijne nieuwe tip voor je: Future Man! Een échte bingewatch serie, waarbij je helemaal op kunt gaan in het verhaal en alleen maar nog meer afleveringen wil zien.

The story

De hoofdpersoon wordt gespeeld door Josh Hutcherson, ook wel bekend als Peeta Mellark van The Hunger Games. In de serie is zijn naam ook Josh. Overdag is hij een schoonmaker, maar als de lampen uitgaan en het buiten donker wordt, is hij een gamer. Niet zomaar een gamer, maar een beroemde gamer die in de online wereld hoge ogen gooit. Dan komt er een dag dat zijn leven volledig op zijn kop komt te staan. Josh wordt gerekruteerd door een aantal tijdreizigers. Al nieuwsgierig geworden? Houd je dan vast, het verhaal wordt namelijk nog veel interessanter. De mensheid blijkt op het punt van uitroeien te staan door een invasie. Om dit te voorkomen moeten er veranderingen plaatsvinden in het verleden. Aan Josh de taak dit op zich te nemen en ervoor te zorgen dat de mensheid gered wordt.

Lees ook:  Winter? Welke winter? Als je slim bent boek je nu alvast je zomervakantie. Lees onze reistips!

Het volledige eerste seizoen van de serie, dat uit 13 afleveringen bestaat,  kun je al vinden op de online streamingdienst Videoland. Voor het tweede seizoen van de serie moet je nog even geduld hebben, deze verschijnt op 16 maart. Popcorn erbij en bingewatchen maar!

Alvast een voorproefje? Hier kun je de trailer van de serie bekijken:

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy