Paaseieren… Of nee, kantoorartikelen zoeken met Pasen!

by Redactie

Dacht je met Pasen enkel eieren tussen het gras te vinden, dan heb je het mis. De dag voor Eerste Paasdag verstoppen ’t Consious Hotel en Bar Kantoor namelijk geen eitjes, maar kantoorartikelen in het Westerpark in Amsterdam. Iedereen die het kind in zichzelf nog dagelijks laat touwtjespringen of hinkelen speurt het park af. Want de vinder van de gouden agenda, de hoofdprijs, krijgt een overnachting met diner in het nog te openen hotel en restaurant.

Dit verklaart direct de niettangen en perforators tussen bloemen en plantsoen: Het gebouw waarin het Conscious Hotel Westerpark & Bar Kantoor huist, werd namelijk oorspronkelijk gebruikt als kantoor en assistent-ingenieurswoning van de Westergasfabriek.

Paaseieren... Of nee, kantoorartikelen zoeken met Pasen! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Paaseieren... Of nee, kantoorartikelen zoeken met Pasen! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Spelregels

De spelregels voor de agendajacht zijn simpel. In het Westerpark zijn verschillende kantoorartikelen verstopt. Elk item heeft een kaartje en unieke code. Schatzoekers (vanaf 18 jaar) leveren hun vondst voor de deur van het Conscious Hotel Westerpark in. Iedereen kan één artikel claimen en, misschien nog wel het allerbelangrijkst, op = op. De zoektocht start 31 maart om 12:00 uur en eindigt om 14:00 uur. Of als alle artikelen gevonden zijn….

 

Lees ook:  5 x apps waardoor je mee kan praten met je sportvrienden

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy