Koffiemachine voor klussers

by Petrick de Koning

Koffie en bier zijn eerste levensbehoeftes als je flink aan de klus gaat. Het tweede natuurlijk pas als je klaar bent. Koffiedrinken kan, en moet, echter elk moment kunnen. Zeker als je flink aan de slag bent. Maar wat nou als de elektriciteit nog niet werkt? Een thermosfles koffie kan altijd. Alleen koelt je koffie dan toch altijd af. En op een lauwe bak zit niemand te wachten. Als echte professionals zijn bouwvakkers gelukkig niet voor één gat te vangen. Zeker niet als je ze goed materiaal kiezen. Bijvoorbeeld de koffiemachine van gereedschapsmerk Makita. Deze Japanse producent heeft namelijk een stoere koffiemachine die werkt op de batterij van je boor- of schroefmachine.

Robuust apparaat

Zoals je mag verwachten is de Makita koffiemachine een robuust apparaat dat tegen een stootje kan. De kleur is redelijk voorspelbaar. Dat boeit echter niet omdat het puur om de functionaliteit gaat. Met de CM501D – een echte machinenaam – zit je op de bouw dus nooit verlegen om een goeie bak koffie. Je hoeft alleen maar wat water te regelen en je favoriete koffie. De kan is groot genoeg voor vijf koppen dus je houdt zo je hele team tevreden. En omdat je de batterij van je gereedschap nodig hebt, kun je er ook nog eens rustig van genieten. En als je dat te stil vindt, hebben ze ook nog een radio in de aanbieding…

Beeld: Makita

Lees ook:  Review: de vrolijke myFirst Camera 2 laat je kind spelenderwijs met de omgeving omgaan

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy