Makita koffiemachine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koffiemachine voor klussers

Koffie en bier zijn eerste levensbehoeftes als je flink aan de klus gaat. Het tweede natuurlijk pas als je klaar bent. Koffiedrinken kan, en moet, echter elk moment kunnen. Zeker als je flink aan de slag bent. Maar wat nou als de elektriciteit nog niet werkt? Een thermosfles koffie kan altijd. Alleen koelt je koffie dan toch altijd af. En op een lauwe bak zit niemand te wachten. Als echte professionals zijn bouwvakkers gelukkig niet voor één gat te vangen. Zeker niet als je ze goed materiaal kiezen. Bijvoorbeeld de koffiemachine van gereedschapsmerk Makita. Deze Japanse producent heeft namelijk een stoere koffiemachine die werkt op de batterij van je boor- of schroefmachine.

Robuust apparaat

Zoals je mag verwachten is de Makita koffiemachine een robuust apparaat dat tegen een stootje kan. De kleur is redelijk voorspelbaar. Dat boeit echter niet omdat het puur om de functionaliteit gaat. Met de CM501D – een echte machinenaam – zit je op de bouw dus nooit verlegen om een goeie bak koffie. Je hoeft alleen maar wat water te regelen en je favoriete koffie. De kan is groot genoeg voor vijf koppen dus je houdt zo je hele team tevreden. En omdat je de batterij van je gereedschap nodig hebt, kun je er ook nog eens rustig van genieten. En als je dat te stil vindt, hebben ze ook nog een radio in de aanbieding…

Beeld: Makita

Lees ook:  Escobar: Latijns-Amerikaanse food spot in de Pijp

1 comment on “Koffiemachine voor klussers

  1. Wat een stoere machine, Lekker bakkie pleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *