Een (flexibel) abonnement dat past bij jouw gebruik

by Redactie

Een mobiel abonnement afsluiten dat helemaal past bij jouw mobiele gebruik. Dat is altijd moeilijk. Helemaal als je niet te veel wilt betalen… Telfort heeft nu echter nieuwe mobiele abonnementen. Met deze nieuwe mobiele abonnementen zit je voortaan zelf aan de knoppen. Zo betaal je een vast bedrag voor de minutenbundel, bel je onbeperkt voor slechts 3,50 extra per maand en kies je zelf óf en hoeveel data je nodig hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je echt gebruikt.

Internet

Bij de vernieuwde abonnementen krijg je meer data voor minder geld. Internet je veel? Dan kies je voor een databundel met 10 GB. Zo kun je zorgeloos blijven appen, Facebooken en je favoriete muziek beluisteren via Spotify Premium voor maar 22,50 per maand. En krijg je je MB’s en belminuten niet op? Dan neem je ze gewoon mee naar de volgende maand. Zo houden we het lekker makkelijk, flexibel en voordelig.

Bellen

Ook heb je niet langer standaard 300 belminuten of Onbeperkt Bellen in grotere bundels. De vier nieuwe bundels hebben als basis 150 belminuten. Verwacht je daar niet genoeg aan te hebben? Kies dan voor Onbeperkt Bellen voor 3,50 extra per maand. Jij bepaalt wat jij nodig hebt.

Altijd toegang tot je favoriete muziek

Kun jij niet zonder je muziek? Met Spotify Premium luister je naar ieder nummer wanneer je maar wilt en zonder onderbrekingen van reclames. Ook kun je heel gemakkelijk offline luisteren, zodat je geen data hoeft te verbruiken. Nice to know: als Telfort klant krijg je 1,- korting op je Spotify Premium maandabonnement.

Lees ook:  Waarom je vandaag nog toegang wilt krijgen tot Amerikaanse Netflix

Maandelijks opzegbaar

Misschien verhuis je naar het buitenland, ga je een aantal maanden reizen of past het afgesloten mobiel abonnement gewoon niet meer bij jouw gebruik. In dat geval kun je jouw nieuwe Telfort abonnement maandelijks opzeggen. Zo geniet je zorgeloos van internet en bellen, zonder dat je ergens aan vastzit.

De vernieuwde abonnementen zijn per 26 maart 2018 voor iedereen beschikbaar.

Foto header via iStock, credits: Poike

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy