De zomer modetrends van 2018 voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De zomer modetrends van 2018 voor jong en oud

Nu we winter officieel achter ons hebben gelaten, kunnen we ook weer onze luchtigere garderobe tevoorschijn halen. Geen dikke truien, laarzen of mutsen meer de aankomende tijd, maar jurkjes, open schoenen (als het even kan) en een zonnebril op onze neus. Maar wat zijn nu dé modetrends van aankomend seizoen? Wij zetten de leukste musthaves voor jong en oud voor je onder elkaar:

1) Jeans, jeans, jeans

Of het nu een vintage model van Levi’s is, een retro exemplaar met wijd uitlopende pijpen of een skinny. Jeans zijn here to stay. Ook in jack-variant is het denim dat de klok slaat. En voor de stoere meisjes en jongetjes onder ons is weet je zeker dat je met deze Cars jeans indruk maakt!

2) Bloemen overal

Naast dat je veel grafische prints (verticale strepen) ziet is er ook veel aandacht voor bloemen deze zomer. Grote bloemen, kleine bloemen, op een broek, shirt of jurk. En juist geen lieflijke bloemen, maar stoere, toffe, waarin je gezien wilt worden.

3) Wikkelen maar

Voor vrouwen is alles wat je kan wikkelen een trend. Van broek en rok tot blouse. Als het er maar een beetje ‘ingewikkeld’ uit ziet.

4) Happy chic

Als man maak je de blits als je deze lente verschijnt in een spencer. Liefst niet te formeel, maar lekker casual en in allemaal spetterende kleuren.

Foto header via iStock, credits: jacoblund

Lees ook:  Dé sneakers van 2019 op een rijtje gezet

0 comments on “De zomer modetrends van 2018 voor jong en oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *