Sir Explore - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De stad ontdekken met locals dankzij Sir Explore

Sir Hotels is een keten van boetiekhotels gevestigd in Amsterdam (in Amsterdam vertegenwoordigd met Sir Albert en Sir Adam), Berlin, Hamburg and Ibiza. Wellicht heb je er wel eens van gehoord (of in geslapen…). Ok, heel leuk, zal je nu denken. Maar wat tof is aan deze hotels, is dat ze recent een one-of-a-kind kunst- en cultureel concept hebben gelanceerd: Sir Explore.

Local hero’s

In het kort: bekende experts in de steden (local hero’s op dit gebied) bieden een op maat gemaakte guest-experience aan. In elke stad krijgen 9 invloedrijke/bekende/inspirerende mensen een podium om hun kennis en beeld van de stad te delen. Dit is zowel voor gasten een manier om de stad op een andere manier te ontdekken als voor locals om hun eigen stad in een ander licht te zien of cadeau te geven. Het doet een beetje denken aan de richting die ook AirBnB het afgelopen jaar is ingegaan, met hun Experiences.

De local heroes in Amsterdam zijn onder andere met Madé van Krimpen (Museum/Gallery scene), Jackson Romijn (underground Amsterdam),Titia van Beckum (Vinyl-ologist) en Daniel (soundbowl meditation) maar ook bijvoorbeeld ook Lukasz Lewandowski (vintage shopping tour). Boeken maar!

Sir Explore - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Daniel (soundbowl meditation)
Lees ook:  Getest: met de e-scooter van NIU de stad door zoeven

0 comments on “De stad ontdekken met locals dankzij Sir Explore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *