De stad ontdekken met locals dankzij Sir Explore

by Redactie

Sir Hotels is een keten van boetiekhotels gevestigd in Amsterdam (in Amsterdam vertegenwoordigd met Sir Albert en Sir Adam), Berlin, Hamburg and Ibiza. Wellicht heb je er wel eens van gehoord (of in geslapen…). Ok, heel leuk, zal je nu denken. Maar wat tof is aan deze hotels, is dat ze recent een one-of-a-kind kunst- en cultureel concept hebben gelanceerd: Sir Explore.

Local hero’s

In het kort: bekende experts in de steden (local hero’s op dit gebied) bieden een op maat gemaakte guest-experience aan. In elke stad krijgen 9 invloedrijke/bekende/inspirerende mensen een podium om hun kennis en beeld van de stad te delen. Dit is zowel voor gasten een manier om de stad op een andere manier te ontdekken als voor locals om hun eigen stad in een ander licht te zien of cadeau te geven. Het doet een beetje denken aan de richting die ook AirBnB het afgelopen jaar is ingegaan, met hun Experiences.

De local heroes in Amsterdam zijn onder andere met Madé van Krimpen (Museum/Gallery scene), Jackson Romijn (underground Amsterdam),Titia van Beckum (Vinyl-ologist) en Daniel (soundbowl meditation) maar ook bijvoorbeeld ook Lukasz Lewandowski (vintage shopping tour). Boeken maar!

Sir Explore - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Daniel (soundbowl meditation)

Lees ook:  Getest: de Mizzle, waterproof schoenen van Allbird

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy