Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck

Dit zijn de laatste weken dat je nog kan genieten van een wintersporttrip naar jouw favo skibestemming. Daarna is het seizoen alweer voorbij. Bijvoorbeeld naar Oostenrijk (favoriet bij ondergetekende). Jammer alleen is dat veel mensen vergeten dat dergelijke winterse bestemmingen in de zomer zeker net zo leuk zijn om te bezoeken! Zo is Innsbruck een super-leuke bestemming om een korte stedentrip te combineren met een verblijf in de bergen. Wij deden dit vorig jaar al eens (inclusief kind, dus ook nog eens family proof) en dat beviel meer dan prima. Daarbij kwam dat de reistijd ook te overzien is.

Totale aantal vluchten met 45% gestegen

Niet raar dan ook dat in vier jaar tijd het totale aantal vluchten vanuit Nederland naar de stad gestegen is met bijna 45%: in 2017 reisden 170.000 Nederlandse vakantiegangers naar Innsbruck, dat is bepaald niet weinig. Door de korte reis- en transfertijd is het goed mogelijk om de stad in slechts een paar dagen te ontdekken. Dat maakt het een ideale 48-uurs stedentrip-bestemming of bruisende afwisseling voor een vakantie in de bergen eromheen.

Good to know: in de winter vliegt Transavia dagelijks vanaf verschillende Nederlandse luchthavens naar Innsbruck, in de zomerperiode twee keer per week vanaf Amsterdam.

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *