48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck

by Imke Walenberg

Dit zijn de laatste weken dat je nog kan genieten van een wintersporttrip naar jouw favo skibestemming. Daarna is het seizoen alweer voorbij. Bijvoorbeeld naar Oostenrijk (favoriet bij ondergetekende). Jammer alleen is dat veel mensen vergeten dat dergelijke winterse bestemmingen in de zomer zeker net zo leuk zijn om te bezoeken! Zo is Innsbruck een super-leuke bestemming om een korte stedentrip te combineren met een verblijf in de bergen. Wij deden dit vorig jaar al eens (inclusief kind, dus ook nog eens family proof) en dat beviel meer dan prima. Daarbij kwam dat de reistijd ook te overzien is.

Totale aantal vluchten met 45% gestegen

Niet raar dan ook dat in vier jaar tijd het totale aantal vluchten vanuit Nederland naar de stad gestegen is met bijna 45%: in 2017 reisden 170.000 Nederlandse vakantiegangers naar Innsbruck, dat is bepaald niet weinig. Door de korte reis- en transfertijd is het goed mogelijk om de stad in slechts een paar dagen te ontdekken. Dat maakt het een ideale 48-uurs stedentrip-bestemming of bruisende afwisseling voor een vakantie in de bergen eromheen.

Good to know: in de winter vliegt Transavia dagelijks vanaf verschillende Nederlandse luchthavens naar Innsbruck, in de zomerperiode twee keer per week vanaf Amsterdam.

Lees ook:  How to: een betrouwbaar refurbished Apple product kopen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy