48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck

Dit zijn de laatste weken dat je nog kan genieten van een wintersporttrip naar jouw favo skibestemming. Daarna is het seizoen alweer voorbij. Bijvoorbeeld naar Oostenrijk (favoriet bij ondergetekende). Jammer alleen is dat veel mensen vergeten dat dergelijke winterse bestemmingen in de zomer zeker net zo leuk zijn om te bezoeken! Zo is Innsbruck een super-leuke bestemming om een korte stedentrip te combineren met een verblijf in de bergen. Wij deden dit vorig jaar al eens (inclusief kind, dus ook nog eens family proof) en dat beviel meer dan prima. Daarbij kwam dat de reistijd ook te overzien is.

Totale aantal vluchten met 45% gestegen

Niet raar dan ook dat in vier jaar tijd het totale aantal vluchten vanuit Nederland naar de stad gestegen is met bijna 45%: in 2017 reisden 170.000 Nederlandse vakantiegangers naar Innsbruck, dat is bepaald niet weinig. Door de korte reis- en transfertijd is het goed mogelijk om de stad in slechts een paar dagen te ontdekken. Dat maakt het een ideale 48-uurs stedentrip-bestemming of bruisende afwisseling voor een vakantie in de bergen eromheen.

Good to know: in de winter vliegt Transavia dagelijks vanaf verschillende Nederlandse luchthavens naar Innsbruck, in de zomerperiode twee keer per week vanaf Amsterdam.

Lees ook:  Van workation naar recreatiewoning

0 comments on “48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *