4 x toffe Paas-activiteiten

by Jill Buitenhuis

Eieren versieren en verstoppen in de tuin blijft natuurlijk een traditie tijdens Pasen. De kindjes mogen zoeken en zijn ieder jaar weer dolblij als ze een mooi, gedecoreerd ei vinden. Toch kun je tijdens de paasdagen nog veel meer gezellige dingen doen. Dit zijn de leukste activiteiten Paas-uitjes op een rij!

Paasraces Zandvoort

Scheuren, scheuren, scheuren! Op het Circuit Park rijden de mooiste Porches, Mercedessen en BMWs tijdens het Zandvoort Super Race Weekend. Voor de kinderen zijn er springkussens om even stoom af te kunnen blazen na alle geweldige indrukken.

Noord-Hollands Oldtimerfestival

Maar liefst 12.000 vierkante meter met de mooiste Oldtimertrucks en live raceshows. Van brandweervoertuigen tot militaire wagens en van tractoren tot bromfietsen. Je vindt hier echt van alles. Naast voertuigen worden er ook optredens gegeven. Live Rock ’n Roll om de ultieme sfeer te creëren.

Paaskermis Deventer

Op de Platvoet in Deventer kun je dit jaar weer naar de o zo gezellige kermis. Van grijpkranen tot de ‘Crazy Shake’, er zijn genoeg attracties waar je je uit kunt leven. Neem een lekkere suikerspin en geniet met het hele gezin van al het leuks wat er te doen is.

Paaspop Schijndel

Dé opening van het festivalseizoen, met veel leuke artiesten. Di-rect, Caro Emerald en Bløf zijn grote namen die hebben opgetreden op dit festival. Er is niet alleen muziek, ook zijn er theateracts waar je een kijkje kunt nemen. Misschien een beetje gek, maar zin in een potje bowlen? Zelfs dit kan! Ook kun je genieten van leuke foodtentjes op het terrein, waar je weer even op kunt warmen. Veel dansen is natuurlijk ook een optie.

Lees ook:  SERIE ALERT: Future Man

 

Foto header via iStock, credits: LoulouVonGlup

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy