Weekend-tip: Studio Sella Molenaar

by Imke Walenberg

We schreven al eerder over Lil’ Amsterdam, een pop-up-mall op het Centraal Station van Amsterdam. En nu, 16 februari opent mode illustrator Sella Molenaar haar nieuwe studio hier. Studio Sella Molenaar moet een plek voor creatie en inspiratie vormen waar Sella gaat werken en exposeren maar ook veel workshops en events gaat organiseren.

Om de opening te vieren wordt er feestelijk afgetrapt met drankjes en muziek op vrijdag 16 februari van 18:00 – 20:00. Op 17 februari is er een Open Studio event waar je onder begeleiding je modeltekenskills kan upgraden. Tussen 13:00 en 16:00 zal er een model zijn in prachtige creaties van mode-ontwerper Mo Benchellal die je zeker zullen inspireren tot het maken van enkele mooie schetsen op papier. Ook staan er wekelijkse workshops op de planning en een creative talk met o.a. Milou Turpijn, Sander Dekker en Cathelijne Blok.

Kortom, behoefte aan een creatieve vibe, kom langs en laat je inspireren!

Lees ook:  Podcasts... we love them! 4 x Podcasts te beluisteren via Podimo (part #2)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy