Studio Sella Molenaar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Weekend-tip: Studio Sella Molenaar

We schreven al eerder over Lil’ Amsterdam, een pop-up-mall op het Centraal Station van Amsterdam. En nu, 16 februari opent mode illustrator Sella Molenaar haar nieuwe studio hier. Studio Sella Molenaar moet een plek voor creatie en inspiratie vormen waar Sella gaat werken en exposeren maar ook veel workshops en events gaat organiseren.

Om de opening te vieren wordt er feestelijk afgetrapt met drankjes en muziek op vrijdag 16 februari van 18:00 – 20:00. Op 17 februari is er een Open Studio event waar je onder begeleiding je modeltekenskills kan upgraden. Tussen 13:00 en 16:00 zal er een model zijn in prachtige creaties van mode-ontwerper Mo Benchellal die je zeker zullen inspireren tot het maken van enkele mooie schetsen op papier. Ook staan er wekelijkse workshops op de planning en een creative talk met o.a. Milou Turpijn, Sander Dekker en Cathelijne Blok.

Kortom, behoefte aan een creatieve vibe, kom langs en laat je inspireren!

Lees ook:  Een nieuwerwets hoorspel, speciaal voor deze spannende tijd
Categories Media

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Weekend-tip: Studio Sella Molenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *