Sponsored Video: Ready to Rock met Chef’Special

by Redactie


Altijd als ik een piano ergens zie staan, dan denk ik, wat zou het tof zijn om goed dit instrument te kunnen bespelen. Gewoon lekker gaan zitten en wat ‘weg pingelen’. En dat het dan natuurlijk ook nog een beetje leuk klinkt. Maar ja, door de hectiek van alledag komt het er nooit van om op pianoles te gaan. Blijkbaar hebben veel mensen met mij te maken met datzelfde euvel, want uit onderzoek blijkt dat bijna één op de vier Nederlanders (22,6%) graag een instrument wil bespelen, maar dit door tijdgebrek niet doet. Super zonde toch!?

Omdát dit zo jammer is, heeft de band Chef’Special in samenwerking met Vodafone iets gedaan om te laten zien hoe muziek maken toegankelijker wordt door technologische innovaties. Ze hebben namelijk een remix van hun hit Amigo opgenomen op een school. Waarbij de bandleden samen met de kinderen hun middelbare school omtoveren tot een muziekinstrument. Het interieur, de speelplaats en de school zelf worden gebruikt om te experimenteren met de instrumenten. Vodafone wil daarmee aantonen dat je met hun netwerk overal muziek kunt maken.

Ready to Rock - Chef'Special - Vodafone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Ready to Rock - Chef'Special - Vodafone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Ready to Rock - Chef'Special - Vodafone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wil je echt zorgen voor een state of mind verandering op muzikaal gebied, dan is het van belang om te beginnen bij de jongere generatie. Op de scholen, waar je de creativiteit van de kinderen (nog) heel goed kan stimuleren en waar je hen kennis kan laten maken met nieuwe manieren om muziek te maken op school. De videoclip is natuurlijk al een erg geslaagde actie, maar het betreft maar één school. Om meer kinderen de mogelijkheid te bieden om muziek te maken, is 25 januari een competitie van start gegaan waar kinderen kans maken op een optreden van Chef’Special op hun school (onder de hashtag #readytorock). Chef’Special heeft samen met Vodafone ook muziekpakketten samengesteld met daarin de digitale instrumenten uit de videoclip, zodat de winnende scholen muziek kunnen maken met hun mobiel. Tof!

Lees ook:  Verslag van Emerce eDay: niet meer kijken naar trends en apps worden overbodig.

“Lose yourself in the music”!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze campagne en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article‘ voor Vodafone betreft.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy