Op de koffie - SpinAwards - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OP DE KOFFIE bij de SpinAwards [VIDEO]

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer dronken we in TSH Collab, een kop koffie met Suzanne Visser van de SpinAwards.

Dé vakprijzen voor creatieve concepten

De SpinAwards zijn (al sinds 1998) dé vakprijzen voor creatieve concepten in digitale media. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt tijdens de SpinAwards Night, georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards. De stichting zet zich in voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. En met succes, want ze bestaan al 20 jaar!

Met Suzanne Visser, projectmanager bij de SpinAwards, dronken we recent een kop koffie en zij praatte ons ook helemaal bij over de afgelopen en aanstaande SpinAwards.

Op de koffie - SpinAwards - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nice to know: nog tot en met 28 februari kan je jouw idee inzenden. Dat kan je doen via het inschrijfformulier op deze site. Vanaf begin maart buigen de jury’s zich over het werk. In drie jureringsrondes bepalen zij vervolgens de nominaties en de winnaars. De uiteindelijke Awards worden op 25 april uitgereikt!

Op de koffie - SpinAwards - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Foto credits Bete Photography
Lees ook:  Modulaire koptelefoons van Gerrard Street, goed voor de wereld én voor je oren

0 comments on “OP DE KOFFIE bij de SpinAwards [VIDEO]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *