OP DE KOFFIE bij de SpinAwards [VIDEO]

by Imke Walenberg

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer dronken we in TSH Collab, een kop koffie met Suzanne Visser van de SpinAwards.

Dé vakprijzen voor creatieve concepten

De SpinAwards zijn (al sinds 1998) dé vakprijzen voor creatieve concepten in digitale media. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt tijdens de SpinAwards Night, georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards. De stichting zet zich in voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. En met succes, want ze bestaan al 20 jaar!

Met Suzanne Visser, projectmanager bij de SpinAwards, dronken we recent een kop koffie en zij praatte ons ook helemaal bij over de afgelopen en aanstaande SpinAwards.

Op de koffie - SpinAwards - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nice to know: nog tot en met 28 februari kan je jouw idee inzenden. Dat kan je doen via het inschrijfformulier op deze site. Vanaf begin maart buigen de jury’s zich over het werk. In drie jureringsrondes bepalen zij vervolgens de nominaties en de winnaars. De uiteindelijke Awards worden op 25 april uitgereikt!

Op de koffie - SpinAwards - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto credits Bete Photography

Lees ook:  Incoming: lente – to do in je eigen tuin

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy