Naar deze smartphones kijken we dit jaar uit!

by Imke Walenberg


Zoals elk jaar willen alle topmerken op het gebied van smartphones ieder jaar weer pronken met een nieuw vlaggenschip. En het liefst willen ze elkaar natuurlijk als het even kan aftroeven. Met een nog betere camera, snellere software, fijne looks en als het even kan budget-proof. Dit jaar kunnen we ook weer verschillende smartphone-pareltjes verwachten, we zetten ze voor je onder elkaar:

Nieuwste Samsung

Eind februari zal het nieuwste model van Samsung gepresenteerd worden. Er is nog heel weinig prijs gegeven over dit nieuwe toestel, maar het schijnt dat de focus met name op de camera van de telefoon zal liggen. Op verschillende websites staat zelfs te lezen dat het zou gaan om maar liefst 3 nieuwe toestellen! Ook kan je je nu al inschrijven voor de nieuwste Samsung bij KPN. Het is dus bijna zover!

Voor de Apple-fans

Ook Apple fans kunnen waarschijnlijk niet wachten op al het nieuws op iPhone-gebied dat gaat komen. Zo wordt er in de wandelgangen gepraat over een opvolger van de iPhone SE. En ook een plus versie van de iPhone X wordt genoemd.

OnePlus is here to stay

Het Chinese OnePlus lijkt ook niet stil te hebben gezeten. De nieuwste OnePlus6 wordt al in maart verwacht en schijnt net zoals de nieuwe Samsung een vingerafdrukscanner achter het scherm te hebben. We like!

Fijns van Huawei

Met het merk Huawei gaat het erg goed, het groeit al een hele tijd flink. Onder andere vanwege de betaalbare vlaggenschepen en prima budgettelefoons. De toestellen van Huawei die waarschijnlijk voor dit jaar op de planning staan zijn de P11 (of P20), de Mate 11 en ook verschillende Lite-toestellen.

Lees ook:  De leukste zomergadgets op een rij

Comeback-kid Nokia

Nokia heeft in 2017 een ware comeback gemaakt. Het Finse merk is terug met een reeks erg mooie betaalbare toestellen. Grote kans dat ze daar dit jaar op voortborduren.

Nog meer weten en helemaal op de hoogte zijn van al het nieuws omtrent smartphones? Neem dan geregeld een kijkje op de website smartphone.nl, waar je al de laatste smartphone-updates kan vinden.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy