N Bespoke: next level koffiedrinken

by Redactie

Bij een lekkere lunch of diner buiten de deur hoort natuurlijk ook een goede kop koffie. Thuis is de koffie  meestal een stuk minder fancy is dan in een restaurant. In drie Amsterdamse restaurants is N Bespoke gelanceerd. Hierdoor wordt koffie nog persoonlijker wordt gemaakt. Je kiest als klant je koffie niet zomaar uit, maar op smaak en gevoel. Wij mochten deze speciale manier van koffie drinken ervaren tijdens een heerlijke lunch bij restaurant Envy, een van de drie Amsterdamse restaurants die N Bespoke serveren.

Bespoke Coffee Menu

Het Bespoke Coffee Menu bestaat uit drie onderdelen: 13 verschillende koffie blends en smaken, de Bespoke Serves en de Bespoke Cocktails.

Er is keus uit drie ristretto’s, drie ’s, drie lungo’s, twee cafeïnevrije blends en twee flavoured blends opgedeeld in vier smaakprofielen. In het menu staat precies beschreven hoe sterk of zacht de koffie is. Er is dus voor ieder wat wils en je kunt de koffiebereiding geheel aanpassen naar jouw eigen voorkeur.

Bij de Bespoke Serves kun je kiezen uit vijf over-the-top koffiecreaties, zoals bijvoorbeeld de Cotton Candy Coffee: de koffie wordt bovenop een dot suikerspin gegoten en hierdoor ontstaat er een heerlijke zacht zoete koffie.

Ten slotte kun je in het menu ook kiezen voor vijf exclusieve Bespoke Cocktails. Het is dus niet meer enkel de standaard Espresso Martini koffiecocktail, maar ook koffiecocktails met gezouten karamel en fruit smaken kun je vinden op het Bespoke Coffee Menu.

Envy

De koffies die worden geserveerd zijn niet alleen lekker, ook zijn ze super leuk om te zien. Envy maakt er een echt kunstwerk van. Bij Envy draait alles sowieso om de gasten. Ze willen ervoor zorgen dat je als gast zoveel mogelijk mooie en pure ingrediënten proeft. N Bespoke past dus perfect in dit plaatje. Wij kunnen geen favoriet kiezen, omdat we fan zijn van meerdere gerechtjes en koffies! Laat je daarom zelf betoveren door de heerlijke N Bespokes!

Lees ook:  Getest: Denon Envaya Mini speaker

Naast Envy serveren Grand Café Krasnapolsky en Sorel’s Midtown Bar & Lounge ook deze heerlijke koffies.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy