Mexicaans genieten bij Arriba Arriba Amsterdam

by Redactie

Mexicaans eten is het perfecte eten voor een gezellige avond met vrienden of familie. Bij het recent geopende restaurant Aribba Aribba op de Rozengracht kun je genieten van Mexicaanse tapas, verschillende lekkere hapjes en natuurlijk een verfrissende cocktail erbij. Ook kun je kiezen uit een heel scala aan Mexicaanse bieren of wijnen. De deuren zijn vanaf twaalf uur ’s middags geopend, dus je kunt ook langskomen voor een snelle taco of juist uitgebreid tafelen.

Mexicaanse interieur in een modern jasje

Bij binnenkomst krijg je direct een vrolijk en fijn gevoel. Het gezellige interieur met felle kleuren, neonlichten en natuurlijk cactussen doet je gelijk denken aan een zwoele zomerse avond in een warm vakantieland. Daarnaast is het restaurant ook nog eens enorm ruim en is er plek voor genoeg mensen zonder dat je op elkaars schoot zit tijdens het eten. Geen kitscherige sombrero’s, maar moderne objecten. Er zijn ook veel hoge bartafels met uitzicht op de keuken. Altijd leuk om te zien hoe de koks bezig zijn met al het lekkere eten.

Arriba Arriba - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Menukaart

Op de menukaart staan genoeg heerlijke hapjes die je met elkaar kunt delen, zoals nachos, kleine taco’s en zelfs bites als oesters met chilisaus. De taco’s worden gebakken volgens de methode van de oude Azteken. Heerlijk authentiek genieten dus, hoe lekker! Er zijn geen voor- en hoofdgerechten. Het is dus de bedoeling dat je verschillende kleine hapjes besteld om met elkaar van te genieten. Andere hapjes op de kaart zijn onder andere gezonde salades, tamales en rijkgevulde empanadas.

Lees ook:  Review: Amerikaans met een Hollands tintje bij Wyers

Frozen margarita’s & Sol

Op de drankenkaart vind je erg veel cocktails en lokale bieren uit Mexico, zoals het verfrissende biertje Sol. Onze favoriet? All time favorite Tequila. ‘’Life must always be tacos and tequila!’’

Je vindt Aribba Aribba op de Rozengracht 114, Amsterdam.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy