Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Met Fantosti haal je hippe tosti’s in huis

Een tijdje terug schreven we al eens over het toffe pop-up restaurant genaamd Anderhalf. De creatieve koppen achter dit concept, De Spijsbereiders, hebben nu iets helemaal nieuws bedacht. Naar ons idee een gat in de markt, namelijk de Fantosti. Oftewel, een culinaire tosti uit het vriesvak in drie smaakvariaties; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hippe tosti

Tosti-lunchrooms schieten immers als paddenstoelen uit de grond momenteel, dus waarom niet echt lekkere tosti’s voor thuis creëren? Ga je zelf aan de slag met een tosti thuis, dan verval je immers toch al snel in de saaie (maar ook altijd lekkere) ham/kaas tosti.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gammel tosti-ijzer

De twee jonge ondernemers van De Spijsbereiders hebben zich laten inspireren door een aantal populaire smaakcombinaties van pizza’s en deze weten te vertalen naar de genoemde tosti’s. Brutaal als ze waren belden ze vervolgens naar de Albert Heijn. Met een gammel tosti-ijzer gingen ze op pad… en na een lang traject kregen ze het dan voor elkaar. Want vanaf deze week kan je de Fantosti in het diepvriesvak van de AH vinden.

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Met Fantosti haal je hippe tosti’s in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *