Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Met Fantosti haal je hippe tosti’s in huis

Een tijdje terug schreven we al eens over het toffe pop-up restaurant genaamd Anderhalf. De creatieve koppen achter dit concept, De Spijsbereiders, hebben nu iets helemaal nieuws bedacht. Naar ons idee een gat in de markt, namelijk de Fantosti. Oftewel, een culinaire tosti uit het vriesvak in drie smaakvariaties; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hippe tosti

Tosti-lunchrooms schieten immers als paddenstoelen uit de grond momenteel, dus waarom niet echt lekkere tosti’s voor thuis creëren? Ga je zelf aan de slag met een tosti thuis, dan verval je immers toch al snel in de saaie (maar ook altijd lekkere) ham/kaas tosti.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gammel tosti-ijzer

De twee jonge ondernemers van De Spijsbereiders hebben zich laten inspireren door een aantal populaire smaakcombinaties van pizza’s en deze weten te vertalen naar de genoemde tosti’s. Brutaal als ze waren belden ze vervolgens naar de Albert Heijn. Met een gammel tosti-ijzer gingen ze op pad… en na een lang traject kregen ze het dan voor elkaar. Want vanaf deze week kan je de Fantosti in het diepvriesvak van de AH vinden.

Lees ook:  6 x Aziatische restaurants in Utrecht waar je nu een tafel wil boeken 
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Met Fantosti haal je hippe tosti’s in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *