Met Fantosti haal je hippe tosti’s in huis

by Imke Walenberg

Een tijdje terug schreven we al eens over het toffe pop-up restaurant genaamd Anderhalf. De creatieve koppen achter dit concept, De Spijsbereiders, hebben nu iets helemaal nieuws bedacht. Naar ons idee een gat in de markt, namelijk de Fantosti. Oftewel, een culinaire tosti uit het vriesvak in drie smaakvariaties; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hippe tosti

Tosti-lunchrooms schieten immers als paddenstoelen uit de grond momenteel, dus waarom niet echt lekkere tosti’s voor thuis creëren? Ga je zelf aan de slag met een tosti thuis, dan verval je immers toch al snel in de saaie (maar ook altijd lekkere) ham/kaas tosti.

Fantosti- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gammel tosti-ijzer

De twee jonge ondernemers van De Spijsbereiders hebben zich laten inspireren door een aantal populaire smaakcombinaties van pizza’s en deze weten te vertalen naar de genoemde tosti’s. Brutaal als ze waren belden ze vervolgens naar de Albert Heijn. Met een gammel tosti-ijzer gingen ze op pad… en na een lang traject kregen ze het dan voor elkaar. Want vanaf deze week kan je de Fantosti in het diepvriesvak van de AH vinden.

Lees ook:  Jouw persoonlijke koffie hot spot? Zo creëer je jouw eigen koffiebar thuis

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy