Liefde en passie op de snelweg: fileflirten doe je zo - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Liefde en passie op de snelweg: fileflirten doe je zo

Valentijnsdag staat gelijk aan een flinke dosis (ongegeneerd) flirten. Maar laten we eerlijk zijn, het hele jaar door kan je natuurlijk je flirt talenten laten zien. Daarvoor hoeft het niet per se Valentijn te zijn. Iedere vrijgezel wil namelijk graag die ene leuke droomvrouw/man tegenkomen. Maar waar kom je die nu tegen? Les één, je kan overal een potentiële liefdes kandidaat ontmoeten. Als je maar weet hoe je moet flirten. En ook dúrft te flirten.. De liefde kan zomaar ineens op je pad komen in de supermarkt, de trein of als je de hond aan het uitlaten bent. Dit geflirt kan al helemaal als je in een heuse flirt-bolide over de weg rijdt. Met deze auto’s – die we op GasPedaal vonden – weet je zeker dat het flink fileflirten wordt:

1. Een rode Mazda MX-5

Een cabrio is al sexy an sich, maar als het gaat om een stijlvolle cabrio in een mooie rode kleur, dan ga je zeker in de smaak vallen op de weg. Precies dát is de Mazda MX-5. Deze roadster is een compacte, stoere en sportieve cabriolet die vooral niet té patserig overkomt. Haren in de wind, lippen gestift en flirten maar.

2. Land Rover Defender

Met deze auto weet je dat je indruk maakt. Hij is niet alleen groot, maar vooral ook robuust. Als vrouw sta je in deze auto zeker je mannetje. Extra mooi; als het geflirt ook wat oplevert, dan is er meer dan genoeg ruimte in de auto voor een flinke vrijpartij. Niets is meer ongemakkelijk dan in een kleine auto in de kreukels te moeten liggen, toch?

Lees ook:  De 2021 Tarform Luna: een elektrische motor gemaakt van duurzame materialen

3. Chrysler 300CC Cabriolet

Een vintage exemplaar mag in dit rijtje niet ontbreken. En al helemaal niet deze Chrysler, eentje waar ook Marilyn Monroe ooit in reed. Als er iemand een flirtqueen was, dan is zij het natuurlijk wel. Knoop een sjaal om je haar, grote zonnebril op je neus en cruisen maar met deze ultieme flirtmobiel.

Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Liefde en passie op de snelweg: fileflirten doe je zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *