Liefde en passie op de snelweg: fileflirten doe je zo

by Imke Walenberg

Valentijnsdag staat gelijk aan een flinke dosis (ongegeneerd) flirten. Maar laten we eerlijk zijn, het hele jaar door kan je natuurlijk je flirt talenten laten zien. Daarvoor hoeft het niet per se Valentijn te zijn. Iedere vrijgezel wil namelijk graag die ene leuke droomvrouw/man tegenkomen. Maar waar kom je die nu tegen? Les één, je kan overal een potentiële liefdes kandidaat ontmoeten. Als je maar weet hoe je moet flirten. En ook dúrft te flirten.. De liefde kan zomaar ineens op je pad komen in de supermarkt, de trein of als je de hond aan het uitlaten bent. Dit geflirt kan al helemaal als je in een heuse flirt-bolide over de weg rijdt. Met deze auto’s – die we op GasPedaal vonden – weet je zeker dat het flink fileflirten wordt:

1. Een rode Mazda MX-5

Een cabrio is al sexy an sich, maar als het gaat om een stijlvolle cabrio in een mooie rode kleur, dan ga je zeker in de smaak vallen op de weg. Precies dát is de Mazda MX-5. Deze roadster is een compacte, stoere en sportieve cabriolet die vooral niet té patserig overkomt. Haren in de wind, lippen gestift en flirten maar.

2. Land Rover Defender

Met deze auto weet je dat je indruk maakt. Hij is niet alleen groot, maar vooral ook robuust. Als vrouw sta je in deze auto zeker je mannetje. Extra mooi; als het geflirt ook wat oplevert, dan is er meer dan genoeg ruimte in de auto voor een flinke vrijpartij. Niets is meer ongemakkelijk dan in een kleine auto in de kreukels te moeten liggen, toch?

Lees ook:  Dit zijn onze favoriete lente gerechten

3. Chrysler 300CC Cabriolet

Een vintage exemplaar mag in dit rijtje niet ontbreken. En al helemaal niet deze Chrysler, eentje waar ook Marilyn Monroe ooit in reed. Als er iemand een flirtqueen was, dan is zij het natuurlijk wel. Knoop een sjaal om je haar, grote zonnebril op je neus en cruisen maar met deze ultieme flirtmobiel.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy