De leukste iPhone hoesjes van dit moment - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De leukste iPhone hoesjes van dit moment

De een kiest een hoesje voor het design, de ander kiest er een voor de stevigheid. Op beide fronten is een hoesje belangrijk voor je telefoon. Iedereen herkent het vervelende buikpijnmomentje wanneer je je telefoon hebt laten vallen en je hem omdraait. Je hoopt dat je geen barst in je beeldscherm hebt of nog erger… je beeldscherm in duizend stukjes is. Hoesjes zijn een must voor je telefoon. Dit zijn de allerleukste fashionable én stevige iPhone hoesjes van dit moment!

Leather

Chique, stevig én heel erg hip: de leren hoesjes van iphone-cases.nl. Deze passen perfect bij het design van de iPhone. Je hebt ze in heel veel leuke kleurtjes. Je kunt je hoesje dus helemaal afstemmen op je eigen stijl.

Waterproof

Ben je een echte avonturier en vind je het leuk om je telefoon mee onder water te nemen? Dan zijn waterproof hoesjes echt wat voor jou. Film al het moois wat je tegenkomt onder water en kijk het later nog eens terug. Erg leuk als je gaat snorkelen in een mooie zee. Film it all!

For the clumsy’s

Er zijn mensen die gewoon niet zo goed met hun telefoon om kunnen gaan… Ik denk zelf dat we er allemaal weleens een beetje last van hebben. Vooral met de nieuwste iPhone X is het fijn als je telefoon goed beschermd is. Daarom zijn er gelukkig ook extra stevige iPhone X-hoesjes, waarbij de vloer eerder een deuk op zal lopen dan je beeldscherm. Niet meer bang zijn om je telefoon te laten vallen is een heel erg fijn gevoel.

Lees ook:  Projectorlamp

All in one

Met deze hoesjes heb je alles in een keer bij de hand. Je telefoon, bankpas, legitimatiebewijs en ov. Zo raak je niets meer kwijt en hoef je niet lang naar je pasjes te zoeken als je bijvoorbeeld bij de kassa van de supermarkt staat. Handig, overzichtelijk én georganiseerd.

Glitters

Een beetje glitter kan nooit kwaad, toch? Met een glinsterend hoesje weet je in ieder geval zeker dat je je telefoon snel terug kunt vinden als je hem even kwijt bent in je tas. ‘’Leave a little sparkle, wherever you go’’.

0 comments on “De leukste iPhone hoesjes van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *