Let it shine op Instagram met dé app van de celebs

by Redactie

Zie je wel eens een Instagram post van een celeb waarop ze opvallend stralen? Geloof ons, ze zijn echt niet allemaal born with it. Naast de styling en make-up waar wij ‘s ochtends helemaal geen tijd voor hebben, krijgen ze vaak ook op een andere manier hulp. Dé hit onder Instagrammers: Kirakira+, de app die je laat stralen. Deze app highlight reflecterende of glinsterende objecten op je foto of filmpje, waardoor je een mooi glitter effect krijgt. De app is gespot op de feed van vele sterren zoals Cindy Crawford, Emily Ratajkowski en Victoria’s Secret modellen Rosie Huntington Whiteley en Alessandra Ambrosio. De filters zijn makkelijk toe te voegen: open je camera vanuit de app of kies een foto of video uit je albums om te bewerken. Kies een effect en pas de sterkte aan met de power slider. Perfect om wat extra shine toe te voegen aan je foto’s of zelfs kunstwerkjes mee te creëren. Laat die Insta-likes maar binnenstromen!

Hoe krijg ik de app?

Heb je een iPhone? Voor maar € 1,09 kun je Kirakira+ downloaden in de App Store. Als je geen creditcard hebt of die liever niet koppelt aan je Apple ID, is een iTunes of Google Play gift card aanschaffen een goede optie. Die koop je makkelijk online op Beltegoed.nl, waarna je meteen een opwaardeercode in je inbox krijgt. Daarmee voeg je het gekochte tegoed toe aan je Apple ID dat je meteen kan gebruiken om apps te kopen. Heb je een Android telefoon? Je kunt op Beltegoed.nl ook terecht voor Google Play kaarten, waarmee je apps kunt kopen in de Google Play Store.

Lees ook:  3 x tips om het nieuwe jaar financieel gezond te starten

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy