Drie mooiste zonbestemmingen voor als je NU plek hebt in je agenda!

by Odiel Mennink

Warme-zonnestraal-kriebels, iedereen heeft ze in februari. Een temperatuurtje van 17 tot 20 graden klinkt ons nu al goddelijk in de oren! Met alvast online gluren naar leuke zonbestemmingen is niks mis. En om het nog wat verleidelijker voor je te maken om je koffer a la minute in te pakken drie zonnige wintertips van ons!

Portugal, Algarve

Instagramlovers kunnen hier helemaal los met het vastleggen van fotogenieke plekjes in dit deel van Portugal. Met als ontbijt een pastel de nata (Portugees gebakje),  als lunch een visschotel en ’s avonds Portugese hapjes is het hier hartje winter big time genieten. De Algarve is dankzij het milde klimaat superlekker in de winter. En je zet je brein echt even op standje ‘chill’ als je een middagje geniet van de kristalheldere turquoise zee, de beroemde rotsformaties en oneindige zandstranden. Een geweldige manier om het Nederlandse winterweer eventjes te ontvluchten.

Griekse eilanden, vaste land

En dan nu een zonbestemming waar je in de winter waarschijnlijk helemaal niet aan denkt: Griekenland. Well, think twice. Je kunt er namelijk op de oostelijk gelegen eilanden (Kreta, Kos en Rhodos) overwinteren en in de hoger gelegen gebieden op het vaste land skiën! Het land is daarnaast erg betaalbaar en in de winter nog niet overspoeld met toeristen. Lokale taverna’s zijn gewoon open waar je kunt genieten van de lekkerste moussaka en souvlaki. Nu zit die last minute Griekenland wel in je hoofd hè…?

Spanje, Ibiza

Ibiza, in de zomer too crowded. Maar in de winter; we willen er wel wonen! In de winter ontpopt het eiland voor partygangers zich in een relaxed vakantieoord met overal groen om je heen en kleurrijke bloemen. De natuur viert daar rond deze tijd namelijk zijn hoogtepunt. En laagseizoen of niet, je kunt er nu ook genieten van fine dining, idyllische stranden, mooie feesten en goddelijke cocktails. En naar horen zeggen zijn de zonsondergangen in de winter spectaculairder dan in de zomer!

Lees ook:  Franse food hotspots ontdekken met behulp van Le Fooding

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy