Bingewatch alarm: The Tunnel seizoen 3 is live!

by Jill Buitenhuis

Tijdens de wintermaanden komt het vaker voor dat we ons vervelen. We hebben geen zin om iets te ondernemen en we blijven liever warm binnen… Toch is de winter een heerlijk seizoen, waar we vooral van moeten genieten. Je kunt lekker knus op de bank samen een serie kijken met vriendinnen of je partner, terwijl het buiten boos en bar is. Series kijken is namelijk het synoniem van ontspanning. Even niet bezig zijn met werk of andere dingen, maar simpelweg genieten van een fijne en meeslepende serie waar je al je aandacht bij nodig hebt. Afgelopen jaar zijn we erg verwend met allemaal leuke series die uitgekomen zijn. De populariteit van detective series neemt alsmaar toe en dit vinden wij niet zo gek. Wat is er nou leuker dan een goede detective serie kijken onder het genot van een lekker stokbroodje met smeersels en een warme kop chocolademelk met slagroom!

Voorproefje

The Tunnel is een Brits-Franse serie en we geven je hier alvast een klein voorproefje van deze fijne serie. Op de grens van de Kanaaltunnel wordt een lijk gevonden. Het lijk is doormidden gezaagd en blijkt van een prominente, Franse politicus. Het onderlichaam ligt op Brits grondgebied, maar het bovenlichaam op Frans grondgebied. Een Franse en een Britse rechercheur worden op pad gestuurd om dit tot op de bodem uit te zoeken. De zaak neemt een surrealistische wending wanneer er een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het lijkt te gaan om een seriemoordenaar met sociaal-politieke motieven. Middels een Britse tabloid journalist en een videowebsite worden zijn ‘vijf waarheden’ wereldkundig gemaakt. De journalist doopt hem tot ‘waarheids-terrorist’ en al snel volgen er meerdere slachtoffers. Door de ontdekking op het plaats delict belanden de Britse en Franse politie in een ongemakkelijk partnerschap.

Lees ook:  5 x zo verras je je lief met een (anders dan anders) ontbijt

Brits/Franse top duo

De Britse rechercheur Karl Roebuck wordt gespeeld door Stephen Dillane (bekend van Game of Thrones en Hunted) en de Franse rechercheur Elise Wassermann wordt gespeeld door Clémence Poésy (bekend van Demain Tout Commence en 127 Hours). Het derde en tevens laatste seizoen is vanaf vandaag te zien via Videoland. Begin maar alvast met nagels bijten, want deze serie is namelijk écht heel spannend en wil je waarschijnlijk in één keer afkijken. Popcorn erbij en smullen maar!

100% garantie dat jij je niet zult vervelen tijdens het kijken van deze intrigerende serie. Kruip lekker onder je warme fleecedeken, doe de kaarsjes aan, gordijnen dicht en geniet van The Tunnel op Videoland!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy