Arara fietslampen: veilig, kleurrijk én zonder batterij

by Petrick de Koning

In het donker fietsen kan heel avontuurlijk zijn. Zeker als je geen licht hebt. Maar of het verstandig is? Het risico op een bekeuring is dan nog je minste zorg. Gelukkig hoef je voor licht niet per se meer een dynamo rond te trappen. Voor een paar euro koop je een setje lampjes voor aan je fiets of tas. Geen probleem dus, tot de batterij leeg is… Dan toch maar zwaarder trappen? Nee hoor, helemaal niet nodig. De Arara fietslampen hebben namelijk helemaal geen batterij.

Fietslampen zonder batterij

Slim gebruik van magneten zorgt ervoor dat je alleen in beweging hoeft te komen om goed zichtbaar te zijn. Je bevestigt de lampjes eenvoudig aan een spaak. Hierdoor heb je niet zomaar een lichtbron, je hele wiel is verlicht. Je medeweggebruikers zien dus altijd precies waar je bent. Als klap op de vuurpijl zijn de lampjes ook nog verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor wordt het een kleurrijke boel op straat. En je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over stof, nattigheid of kou. De ontwerper komt uit Siberië, dus je weet zeker dat je lampjes onder alle omstandigheden werken. De Arara lampen zijn helaas nog niet op de markt, maar via crowdfundingplatform Indiegogo kun je ze wel alvast bestellen. Je krijgt dan ook nog 10 procent korting.

Arara fietslampen: veilig, kleurrijk én zonder batterij - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Mannen opgelet: deze fashion apps móet je hebben!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy