Carnavalskrakers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5x dé carnavalskrakers van dit jaar

Carnaval staat weer bijna voor de deur. Het feest waarbij je je gekste outfit weer uit de kast mag halen en vier dagen helemaal los kunt gaan. Of je nou een carnaval fanaat bent of niet, rond deze tijd van het jaar komen er weer een hoop nieuwe hitjes voorbij waar je niet omheen kunt. Wij bespreken de nieuwste carnavalskrakers met je, zodat je die thuis vast kunt oefenen om ze zo meteen volledig mee te kunnen zingen!

1) Hallo Allemaal!

‘Hallo Allemaal’ is hét nummer uit de hit serie ‘De Luizenmoeder’ op NPO3. De Gebroeders Rossig grepen deze kans op een nieuwe carnaval hit met beide handen aan en met het grote succes van ‘De Luizenmoeder’ is dit zeker gelukt!

2) Ik Moet Zuipen

De titel van deze hit zegt al genoeg. PartyfrieX en Schorre Chef hebben hun essentie van carnaval in dit hilarische nummer uitgelegd en omgetoverd tot een ware carnavalskraker. Dit is er eentje die je zeker vaker zult horen!

3) Waar Zijn Die Schoenen Dan?

Het Feestteam staat ieder jaar weer tussen het rijtje van de carnavalskrakers. De hits ‘Let it be’ en ‘Zo lang we nog in leven zijn’ hoor je ieder jaar weer in de kroeg en ook dit jaar hebben ze weer een nieuwe hit, met een wel heel originele titel, toegevoegd aan hun repertoire.

4) Oktober

Ronnie Ruysdael kan natuurlijk ook niet in dit rijtje ontbreken. De volkszanger gaat al even mee en bracht onlangs het nummer ‘Oktober’ speciaal voor de zogenaamde ‘Oktober fest’ feesten. Dit nummer zal je dus het hele jaar nog kunnen horen in de kroeg.

Lees ook:  Badkamerinspiratie 2023: Tijdloze trends en innovatieve ontwerpen

5) Op En Neer

Snollebollekes behoort tot een van de populairste carnavalsartiesten in Nederland. Ieder jaar scoort hij weer grote hits zoals ‘Links rechts’, ‘Vrouwkes’ en ‘Bam bam’. Daarnaast is Snollebollekes ook vaak te zien in interviews bij GeenStijl. Zijn nieuwe nummer zal dit jaar vast weer een carnavalskraker worden!

Foto header via iStock, credits: nito100 

0 comments on “5x dé carnavalskrakers van dit jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *