5 x must-visit bioscoopfilms

by Roos Pieters

Die eerste maanden van het jaar zijn wat ons betreft altijd een beetje saaie maanden waarin er niet zoveel te beleven valt. Het weer is vaak somber en iedereen is vooral druk bezig met werk en/of school. Een goed excuus om in deze maanden in je vrije tijd eens leuk naar de bioscoop te gaan! We bespreken 5 must-visit bioscoopfilms met je, die vanaf nu te zien zijn of binnenkort verwacht worden.

1) Maze Runner: The Death Cure

Het derde en ook gelijk laatste deel van de epische Maze Runner saga is eindelijk hier! Deze spannende saga vertelt het verhaal van een groep jongeren die vast zitten in een dodelijk labyrint om een gevaarlijke missie te volbrengen voor de organisatie W.C.K.D. Zorg er dus voor dat je eerst de eerste twee delen van deze films bekijkt, voordat je het laatste deel in de bioscoop gaat bekijken. Spanning is zeker gegarandeerd!

Maze Runner: The Death Cure is vanaf nu in de bioscoop te zien.

2) Fifty Shaded Freed

Fan van Fifty Shades Of Grey? Dan kun je de derde verfilming van de beroemde boekenreeks van E.L. James zeker niet missen. Het dramatische verhaal van Christian Grey en Anatastia Steele en hun sm-relatie gaat verder waar de succesfolle films uit 2015 en 2017 ophielden. De film heeft nu al het record verbroken voor de Ladies Night op 7 februari, er zijn maar liefst 109.000 kaarten verkocht!

Fifty Shaded Freed is vanaf 8 februari 2018 in de bioscoop te zien. Misschien een leuke tip voor Valentijnsdag ;)

3) Black Panther

Laatst besproken we al twee toffe nieuwe Marvel-series op Videoland, maar er komt nu ook een nieuwe Marvel bioscoopfilm uit in de bioscoop. Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader zijn plaats als koning van Wakanda moet overnemen. Een oude vijand brengt Wakanda en de rest van de wereld in gevaar, en dus moet T’Challa, de Black Panther, vechten voor de veiligheid van zijn volk. Een aanrader voor de echte Marvel-fans!

Lees ook:  Valentijnsdag-tips: cadeautjes die voor verbinding zorgen 

Black Panther is vanaf 14 februari 2018 in de bioscoop te zien.

4) Het leven is vurrukkulluk

Deze Nederlandse film is gebaseerd op het beroemde oude boek van Remco Campert, dat na 55 jaar is verfilmd door Frans Weisz. De film gaat over verschillende liefdesverhalen en verlangens van verschillende mensen die elkaar kruisen in het Amsterdam van de jaren zestig. Een heerlijke romantische komedie die vooral leuk is als je het boek ook hebt gelezen.

Het leven is vurrukkulluk is vanaf nu in diverse filmhuizen te zien.

5) The Florida Project

Dit Amerikaanse drama vertelt het verhaal van de 22-jarige alleenstaande moeder Halley die samen met haar 6-jarige dochter Moonee haar leven probeert op te bouwen in Florida. Ze wonen in een motel waar Moonee genoeg kattenkwaad uit kan halen met haar vriendjes. Motelmanager Bobby houdt een oogje in het zeil, totdat moeder Halley erachter komt dat het leven toch niet zo makkelijk is als jonge moeder. Een grappige, maar ook ontroerende film die de harde realiteit laat zien. Aanrader!

The Florida Project is vanaf 8 februari in de bioscoop en in diverse filmhuizen te zien.

Een overzicht van alle bioscoopfilms van dit moment kan je bekijken via deze link.

Foto header via iStock, credits: damedeeso

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy