5 x de leukste koffiespots in Eindhoven

by Jill Buitenhuis

Eindhoven de gèkste!’ Een heerlijke Brabantse plaats waar je goed een weekendje kunt vertoeven. Bij een dagje/nachtje Eindhoven horen natuurlijk ook fijne koffiespots.  Er is genoeg te zien in Eindhoven, dus even een momentje van rust is vaak fijn. Dit zijn de leukste koffiespots waar je de lekkerste koffie kunt drinken!

ZwartWit Koffie

Bij ZwartWit Koffie kun je de relaxte, Australische sfeer komen proeven. De perfecte begint volgens de eigenaars bij het gebruik van ‘ideaal water’.  Zij willen de kwaliteit van de koffie in Melbourne overbrengen naar Eindhoven. Mini-Australië in eigen land!

Locatie: Victoriapark 7

5 x de leukste koffiespots in Eindhoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Copyright Elke Teurlinckx

Het Koffiehuisje

Eerlijke en heerlijke koffie! Bij het Koffiehuisje wordt voornamelijk met koffie van de Stadsbranderij gewerkt. Zij halen hun koffie direct bij de koffieboer. Zo weet Het Koffiehuisje direct waar de koffie vandaan komt en dat er een eerlijke prijs betaald is. Je kunt bij Het Koffiehuisje terecht voor de kleine én grote trek.

Locatie: De Jonghlaan 32

CoffeeLab

Bij CoffeeLab wordt je koffie bereid door de baristakampioenen van CoffeeLab UC. Dit bekent dat je hier de allerlekkerste koffie kunt scoren. Door het internationale karakter van deze koffiebar ervaar je de sfeer van grote steden als New York, Londen en Berlijn. Neem een lekker stukje zelfgemaakt bananenbrood of een brownies met zeezout. Say what!? Ja écht, brownies met zeezout! We love it. En vergeet niet een foto te maken van het groene, levende plafond. Dit zul je niet op veel plekken zien.

Locatie: Stationsplein 17

Coffeelovers van Piere

Koffie en boeken. Even tot rust komen met een goed boek tijdens een lekker koffietje. Coffeelovers van Piere vind je middenin een boekenwinkel. Een keertje wat anders! De menukaart is volledig geïnspireerd door Italië. Kenmerkend? Het hartje in de koffie. Daar word je helemaal happy van.

Lees ook:  Limited edition Jack Daniel’s: de eerste 10 jaar oude whisky in een eeuw

Locatie: Nieuwe Emmasingel 44

Lucifer Specialty Coffee

Een fijne, knusse locatie waar je kunt genieten van veel koffievariaties. Doe een keertje gek en neem een andere koffie dan dat je normaal zou nemen. Als je normaal voor een cappuccino gaat, kies dan nu een keer voor een lekkere filterkoffie.

Locatie: Kleine Berg 47

 

Foto header copyright Elke Teurlinckx

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy