5 x te gekke carnavaloutfits

by Jill Buitenhuis

Carnaval staat weer bijna voor de deur. Het feest waar iedereen lekker gek mag zijn. Jezelf zo leuk mogelijk verkleden, veel drinken en dansen in Oeteldonk. 4 dagen non-stop partyen. Een heerlijk feest, waarbij je wel ieder jaar weer voor een lastige keuze staat. ‘’Wat ga ik dit jaar aantrekken?’’ Aangezien carnaval vier dagen is, is het leuk om voor iedere dag een andere outfit te hebben. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij hebben de allerleukste outfits voor je verzameld! ‘’Er is geen mooiere val dan carnaval.’’

Twinning is winning

Carnaval is een feest wat je samen viert. Heb jij al afgesproken met wie je gaat? Stem je outfit op elkaar af. Kies bijvoorbeeld voor Mario en Luigi, Peter Pan en Tinkerbell of Superman en Badman. Iedereen weet dat je bij elkaar hoort en het is ook supertof voor de foto’s.

Once upon a time

We houden allemaal van sprookjes. Kies je lievelingssprookje en verkleed je als een echte prinses of prins. Sneeuwwitje, Assepoester en Rood Kapje doen het altijd erg goed! Als je nog geen prins hebt, is er een grote kans dat je een prins aan de haak slaat met jouw geweldige prinsessenoutfit.

Sleeping beauty

De enige tijd van het jaar dat het kan: naar buiten met je onesie. Zodra je je onesie aanhebt en je komt erachter dat je nog boodschappen moet doen is het altijd weer even balen dat hij uit moet… Zo lekker warm en stiekem vinden we ze ook best mooi. Nu het wel mag moeten we er gebruik van maken. Trek je onesie uit de kast en trek hem aan tijdens Carnaval. Een heerlijke comfy outfit, waar jij je helemaal thuis in voelt. Als kers op de taart, maak je outfit helemaal af met Uggs.

Lees ook:  5x dé carnavalskrakers van dit jaar

Back in time

Herbeleef vroeger en ga voor een outfit die je niet meer tegenkomt op straat. Hippie, funky disco diva, lets get physical girl: je kunt het allemaal weer even zijn. Heerlijk om even de outfits aan te doen die je ouders/voorouders aan hebben gehad in hun tijd.

Sexy Lexy

De echte klassiekers. Het dokters-, brandweer- of juffenpakje. Bij deze outfits kom je echt uit je comfortzone. En laat dat tijdens Carnaval vieren nou een geweldig moment zijn. De mannen kunnen ook kiezen voor een brandweer- of politiepak. Dit schijnt bij vrouwen ook erg goed in de smaak te vallen.

Foto header via iStock, credits: LeszekCzerwonka

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy