4x de meest spannende must-see detectives

by Roos Pieters

Ben jij een fan van spannende detective series? Wij selecteerden de vier must-see’s van dit moment. Huispak aan, glas rode wijn binnen handbereik en bingewatchen maar! Voor de fans van de Marvel Cinematic Universe* is het al helemaal goed nieuws, want S1 t/m S4 van Agents of S.H.I.E.L.D. is vanaf 1 februari te bekijken op Videoland en S1 en S2 van Agent Carter zijn vanaf 15 februari.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Deze toffe actie serie begint na de gebeurtenissen uit de film The Avengers en loopt van daaruit parallel aan de gebeurtenissen uit de Marvel Cinematic Universe. De serie vertelt het verhaal van een fictief detectivebureau dat misdaden oplost in een wereld vol superhelden. Agent Phil Coulson gaat samen met zijn S.H.I.E.L.D.-team op zoek naar de onzichtbare en onbekende vijand The Rising Tide om zo de wereld te beschermen tegen het kwaad.

4x de meest spannende must-see detectives - Videoland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De gehele serie (seizoen 1 t/m seizoen 4) is vanaf 1 februari te bekijken op Videoland.

Agent Carter

Deze serie vertelt het verhaal van Marvel Comics-personage Peggy Carter. Peggy Carter leidt een normaal leven als een Amerikaanse vrouw in 1946, maar spant daarnaast ook in het geheim samen met Howard Stark om de slechte Russische organisatie Leviathan te bestrijden. Het mooie is daarnaast dat Agent Carter niet alleen een actieserie is met een vrouw in de hoofdrol, maar de serie durft kritiek op seksisme op het werk te geven. In die tijd (de jaren ’40) nogal een heet hangijzer…

4x de meest spannende must-see detectives - Videoland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De gehele serie (seizoen 1 en seizoen 2) is vanaf 15 februari te bekijken op Videoland.

Lees ook:  10 x kijkvoer om de wintermaanden door te komen

Dicte

Een Deense detective serie mag niet in dit rijtje ontbreken. Deze spannende serie gaat over een misdaadjournaliste die niet alleen schrijft over criminele zaken, maar zich ook bemoeit met de oplossing daarvan. Daarnaast loopt haar persoonlijke leven ook niet altijd op rolletjes. Een spannende en leuke serie waar je geen genoeg van krijgt!

Borgen

Naast Dicte, is Borgen ook een goede Deense detective met veel politieke invloeden. Het hoofdpersonage in het verhaal is politica Birgitte Nyborg. Ze moet bijna dagelijks moeilijke keuzes maken tussen haar idealen en de politieke werkelijkheid. Hierdoor komt haar persoonlijke leven vaak onder druk te staan.

De Deense detectives Dicte en Borgen zijn volledig te bekijken op Videoland.

Na het lezen van dit artikel net zo enthousiast geworden als dat wij zijn?! Bingewatchen maar!

* De Marvel Cinematic Universe is de overkoepelende term voor de films en series die gebaseerd zijn op de strips van Marvel Comics. Alle films en series spelen zich af in hetzelfde fictieve universum en sluiten daarom ook op elkaar aan. Het is een aanrader om Marvel Comics te volgen als je houdt van spanning en stiekem toch nog een beetje in superhelden gelooft!Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy