4 x stoere papa en mama auto’s

by Imke Walenberg


Zat je ooit nog stoer en relaxt in je fijne snelle stadsauto, is die inmiddels (noodgedwongen) omgeruild voor een grote stationcar met Nijntje zonneschermen op de ramen geplakt. Zeg maar dag tegen fileflirten en hallo tegen degelijkheid. Gelukkig hoeft dat niet zo te voelen, want met de volgende catches – die wij op GasPedaal voor je vonden – heb je nog steeds de garantie van een stoer imago:

1) Renault Captur

Één van de belangrijkste eigenschappen van de Captur zijn de opbergmogelijkheden. Die zijn er namelijk volop! Waaronder de Magic Drawer opberglade, een gesloten opbergruimte in het dashboard (maar liefst 11 liter aan ruimte). Genoeg plek dus om alle zooi die het ouderschap met zich meebrengt, op te kunnen bergen. Dit alles is verpakt in uiterst fijne crossover verpakking. Sterke belijningen, goede wegligging, je voelt je bijna the king of the road.

2) Ford Edge

Deze luxe SUV van Ford, kent wellicht een wat prijziger prijskaartje, maar is het wel meer dan waard. Elegant en sportief gaan hand in hand in dit geval. Je moet wel houden van de vrij aanwezige voorkant van de auto, de grill is groot. Toch geeft dat maakt dat wel die extra ’tough touch’ aan je gezinsauto.

4 x stoere papa en mama auto's - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Peugeot 5008 SUV

Deze variant heeft niet alleen een robuust uiterlijk en een luxueus interieur, maar biedt ook veel ruimte. Je zou kunnen zeggen dat over de welbekende familiebus een hip SUV sausje is gegoten. Want de instap bij de 5008 SUV is hoog, net als de zit, maar de uitstraling is modern outdoor. Lets go family road trips!

Lees ook:  Review: De Kia Ceed SW biedt de sportieve bestuurder alles wat hij wil

4) Citroen C4 Cactus

Love it or hate it, dat is een beetje het credo bij deze wagen. Het uiterlijk van de C4 Cactus valt op, dat is een ding wat zeker is. Wellicht is de C4 de minst stoere uit het rijtje, maar deze is wel de meest karakteristieke. Met kernwoorden als ruim, praktisch, zuinig, voordelig en slim, sla je als ouder sowieso niet de plank mis.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy